Programul „Copacul Vietii Detox & SPA” cu Mirela si Alexandru Lazarescu – 7/10/14 zile
CAZARE + SUCURI + DETOX

Program de detoxifiere pentru persoane cu/fara boli cronice

DURATA SI TARIF

7 zile – 6000 lei/persoana – cazare singur in camera
Daca in aceeasi perioada sunt doritori pentru acelasi program si doriti sa impartiti camera atunci costul pachetului se reduce cu 50 lei/noapte

10 zile – 7800 lei/persoana – cazare singur in camera
Daca in aceeasi perioada sunt doritori pentru acelasi program si doriti sa impartiti camera atunci costul pachetului se reduce cu 315 lei

14 zile – 10000 lei/persoana – cazare singur in camera
Daca in aceeasi perioada sunt doritori pentru acelasi program si doriti sa impartiti camera atunci costul pachetului se reduce cu 50 lei/noapte

Perioada: perioada este la libera dumneavoastra alegere insa va rugam sa verificati disponibilitatea.

Locatie: Centrul de Dezvoltare Persoanala Copacul Vietii, Sat Rod

CAZARE

3 camere duble cu bai individuale
(3 bai cu dus, prosoape, halate si consumabile naturale – sapun de casa din uleiuri vegetale, burete lufa, betisoare urechi, dischete demachiante, produse igiena intima, uscator de par, serviciu de spalatorie la preturi extrem de mici)

– se poate caza in regim single
– se cazeaza in camera dubla persoane de acelasi sex sau cupluri

Acest program de detoxifiere este gandit pentru persoanele cu/fara boli cronice. Persoanele fara boli cronice au placerea de a urma un program de detoxifiere dar si bucuria de a explora minunatiile zonei. Curatarea corpului facandu-se lin si treptat veti avea suficienta energie sa explorati imprejurimile prin drumetii sau plimbari cu bicicleta. Pentru cei ce au boli cronice programul va reprezenta primul pas in intelegerea bolii din punct de vedere fizic si emotional. Extrem de importante sunt discutiile ce au rolul de a explica concret anatomia si fiziologia corpului uman, cum are loc acest minunat proces de auto-curatare si, mai ales, cum sa ne ocupam mai departe de minunatul nostru corp pentru a functiona la capacitate maxima. Pe tot parcursul programului de detoxifiere veti fi ajutati sa intelegeti starile si procesele prin care treceti, utilitatea lor si sa va formati o rutina corecta pe care apoi sa o puteti continua acasa.

*Programul de detoxifiere cuprinde:

– Cazare in camere single/duble, cosmetice naturale vegane si produse de igiena incluse
– Sesiuni private cu analize standard la sosire si plecare: verificare greutate, inaltime, tensiune, glicemie, acid uric si colesterol.
– Consultatie Iridologie
– Programul Copacul Vietii Detox & Fresh Up
– Prezentarea procedurii de masaj limfatic si dus racoros pentru autoterapie zilnica cu bureti naturali din lufa.
– Discutii de nutritie si hrana vie si anatomia si fiziologia omului in procesul de detoxifiere
– Filme motivationale

Proceduri terapeutice: 4 ( sau 7 la programul de 14 zile) proceduri colonhidroterapie (cu masaj abdominal, minerale si probiotice), 8 (sau 14 la programul de 10 zile, sau 19 la programul de 14 zile) proceduri clisma terapeutica; 7 Sedinte ( sau 10 la programul de 10 zile, sau 14 la programul de 14 zile) Masaj / Elongatie coloana vertebrala / Termomasaj cu Pietre de Jad / Presopunctura 60 minute; 1 procedura eliminare pietre ficat si vezica biliara prin metoda dr. Moritz ( in functie de starea de sanatate a participantului); 1 procedura de curatare a limfei (doar la programul de 10 si 14 zile), 3 sedinte masaj limfatic (doar la programul de 10 si 14 zile).

Puteti alege si alte proceduri terapeutice din zona spa in functie de disponibilitate si daca starea de sanatate va permite.

La sfarsitul programului primiti o mapa ce contine: fisa dumneavoastra completa cu rezultatele obtinute zilnic, Rezultatele Consultatiei de Iridologie.

Pentru inscriere se urmeaza pasii:

– se trimite o cerere care sa contina data si programul ales
– veti primi un raspuns privind disponibilitatea, daca sunt locuri disponibile:
– veti primi un formular ce trebuie completat cat mai detaliat
– dupa analiza formularului fie va vom transmite acceptul, caz in care veti face plata avansului 50% pentru confirmarea rezervarii; fie va vom explica de ce nu va putem primi in cadrul programului nostru.

Programul „Copacul Vietii Calea Feminitatii” cu Mirela Lazarescu – 8 zile
CAZARE + SUCURI + RAW VEGAN + DETOX + SPA + ENERGIE FEMININA 

Program de detoxifiere pentru persoane fara boli cronice

DURATA SI TARIF

8 zile – 8400 lei/persoana – loc cazare in camera dubla

Perioada: 1 – 9 mai 2023

Locatie: Centrul de Dezvoltare Persoanala Copacul Vietii, Sat Rod

CAZARE

3 camere duble cu bai individuale si 1 camera single
(3 bai cu dus, prosoape, halate, papuci si consumabile naturale – sapun de casa din uleiuri vegetale, burete lufa, betisoare urechi, dischete demachiante, produse igiena intima, uscator de par, serviciu de spalatorie)

CALEA FEMINITATII – COPACUL VIETII

Sezatorile au adunat din vremuri stravechi femeile, unde tinerele, mamele si batranele isi impartaseau cunoastereaintr-un spatiu sigur, prin conectare atat fizica cat si spirituala. Intelepciunea populara, astazi confirmata de fizica cuantica, care lega feminitatea, ciclicitatea si Luna de figura geometrica a cercului sacru, a lasat adanc inradacinat in spiritul femeilor informatia formei rotunde. Cercul si formele sale derivate din geometria sacra se regasesc in traditiile populare, cu rol protector, fie ca e vorba de cele necesare traiului zilnic, fie ca e vorba de obiecte sacre ritualice.

  Viata moderna a creat femeia puternic masculina, devitalizata de energia feminina, incapabila sa-si recunoasca corpul, spiritul, necesitatile si locul (cuibul). Sub false pretexte precum egalitatea sexelor sau feminism, femeia si-a pierdut atat locul cat si puterea, barbatii au contrabalansat devenind slabi si impotenti, iar relatiile de cuplu au devenit dezechilibrate.

  De aceea, va invit alaturi de mine, Mirela Lazarescu, si colaboratoarele mele, femei cu har, sa pasim intr-o zona sacra, pe Calea Feminitatii, urmand invataturile stravechi ale Copacului Vietii.

  Programul urmeaza cele trei linii holistice trup – minte – suflet, fiecare moment stabilind o baza de plecare, o ancora in feminin, pentru a putea lasa cu intelegere ceea ce ne reprezenta in mod fals si pentru a imbratisa cu iubire ceea ce ascundeam in adanc.

Experienta este intensa si transformatoare, dar necesara fiecarei femei, deoarece prin intelegerea corecta a dinamicii corpului sau in relatie cu natura, cu energiile pamantului, isi va intelege propria dinamica in relatiile cu cei apropiati. Vom aduce trecutul in prezent si ne vom onora stramosii prin constelatiile familiale pentru a echilibra corpul emotional si a permite noului sa intre in viata noastra.

  Programul Copacul VietiiCalea Feminitatiidoreste sa reînvie, să recupereze și să amintească tradiția Cercului Femeilor, ilustrând beneficiile, vindecarea și magia care apar atunci când femeile se adună.  Aceasta este o oportunitate pentru fiecare femeie de a apela la comunitatea femeilor, de a se aduna și de a se conecta.

Niciodată nu a existat un moment mai important ca acum pentru a redescoperi puterea cercurilor de femei.

*Programul de detoxifiere cuprinde:

  • Cazare loc in camera dubla (baie cu dus, prosoape, papuci, halate, uscator de par si consumabile cosmetice organice).
  • Programul Copacul Vietii Detox & Fresh Up (program sucuri si suplimente alimentare personalizate, ceaiuri si suc iarba de grau – 2 mese de hrana vie si 4 sucuri prospete si pline de nutrienti, in fiecare zi. Apa proaspata de izvor, atat de baut cat si la dusuri)
  • Exercitii de miscare zilnica Yoga / QiGong si aparate // Rebounding // Meditatie / exercitii respiratie / Afirmatii pozitive // Plimbari in natura
  • Proceduri terapeutice – plan fizictrup:  3 proceduri colonhidroterapie // 5 proceduri clisma terapeutica // 8 sedinte Termomasaj cu pietre de Jad cu Infrarosu / Elongatie Coloana Vertebrala // 1 sedinta Impachetare cu Argila si Zeolit // 1 sedinta Impachetare cu Clorofila // 1 sedinta sauna in Tunel cu Infrarosu // 1 sedinta Hidromasaj cu saruri terapeutice // 3 sedinte Masaj Limfatic // 3 sedinte Masaj Reflexologie // 2 sedinte Masaj Facial
  • Proceduri terapeutice – plan emotional– suflet: 1 Atelier Art-terapie Mandale – vizual// 1 Atelier Art-terapie Parfumuri/ Uleiuri esentiale – miros // 1 Atelier Art-terapie Boluri cantatoare – auditiv// 1 Atelier Art-terapie Canto – voce// 1 Atelier Art-terapie Modelaj lut – atingere // 1 Atelier Dans Euforic // 1 Atelier Constelatii Familiale – Relatia cu mama // 1 Atelier Sezatoare – Cerc de femei.
  •  Proceduri terapeutice – plan mental – minte: 1 Curs Femeia (Arhetip; Varsta; Ciclicitate) // 1 Curs Sanatate Holistica // 1 Ghid de Sanatate Holistic personalizat (Analiza corpului prin Iridologie, scanare Zyto Elite, Harta Astrologica si Human Design, Arhetip Feminin si Ciclu Lunar, Stabilirea tipului Constitutional Ayurvedic)

Pentru inscriere se urmeaza pasii:

– se trimite o cerere care sa contina data si programul ales
– veti primi un raspuns privind disponibilitatea, si, daca sunt locuri disponibile:
– veti primi un formular ce trebuie completat cat mai detaliat
– dupa analiza formularului fie va vom transmite acceptul, caz in care veti face plata avansului 50% pentru confirmarea rezervarii; fie va vom explica de ce nu va putem primi in cadrul programului nostru.

Programul „Limph Detox” cu Mirela si Alexandru Lazarescu
CAZARE + SUCURI + CURATARE LIMFA

Program de detoxifiere pentru persoane fara boli cronice

Durata si tarif

4 zile – 2690 lei/persoana – cazare singur in camera
Daca in aceeasi perioada sunt doritori pentru acelasi program si doriti sa impartiti camera atunci costul pachetului se reduce cu 125 lei

Perioada: perioada este la libera dumneavoastra alegere insa va rugam sa verificati disponibilitatea.

Locatie: Centrul de Dezvoltare Persoanala Copacul Vietii, Sat Rod

Cazare

3 camere duble cu bai individuale
(3 bai cu dus, prosoape, halate si consumabile naturale – sapun de casa din uleiuri vegetale, burete lufa, betisoare urechi, dischete demachiante, produse igiena intima, uscator de par, serviciu de spalatorie la preturi extrem de mici)

– se poate caza in regim single
– se cazeaza in camera dubla persoane de acelasi sex sau cupluri

Acest program de detoxifiere este gandit pentru persoanele cu/fara boli cronice. Intrucat nu poti incepe o detoxifiere completa fara a face o curatare complexa si completa a sistemului limfatic, noi am elaborat acest program scurt care iti vine in ajutor. Poti lua startul cu noi, apoi sa continui singur, in intimitatea propriei case, programul de detoxifiere dorit de tine. Noi iti vom pune la dispozitie toate detaliile pentru a duce la bun sfarsit acest proces ce nu este greu dar care cere multa vointa si implicare. Pe tot parcursul programului de detoxifiere veti fi ajutati sa intelegeti starile si procesele prin care treceti, utilitatea lor si sa va formati o rutina corecta pe care apoi sa o puteti continua acasa. Iar daca te simti coplesit sau nu poti continua singur, te poti intoarce sa continui cu noi si alte etape cheie din procesul de detoxifiere, precum Curatarea Colonului sau Curatarea Ficatului. Poti folosi acest program si ca punct de plecare pentru schimbarea stilului alimentar sau pregatirea pentru diverse proceduri medicale de amploare.

*Programul de detoxifiere cuprinde:

– Cazare in camere single / duble, cosmetice naturale vegane si produse de igiena incluse
– Fisa standard la sosire si plecare: verificare greutate, inaltime, tensiune, fisa tip constitutional.
– Programul Copacul Vietii Detox & Fresh Up
– Prezentarea procedurii de masaj limfatic si dus racoros pentru autoterapie zilnica cu bureti naturali din lufa.
– Discutii de nutritie si hrana vie si anatomia si fiziologia omului in procesul de detoxifiere
– Filme motivationale

Proceduri terapeutice: 2 proceduri colonhidroterapie (cu masaj abdominal, minerale si probiotice), 6 proceduri clisme terapeutice, 3 sedinte impachetare zona specifica, 3 sedinte rebounding, 4 Sedinte Masaj / Elongatie coloana vertebrala / Termomasaj cu Pietre de Jad / Presopunctura 60 minute; 3 sedinte masaj limfatic (doar la programul de 10 si 14 zile).

Puteti alege si alte proceduri terapeutice din zona spa in functie de disponibilitate si daca starea de sanatate va permite.

La sfarsitul programului primiti o mapa ce contine: fisa dumneavoastra completa cu rezultatele obtinute zilnic, Brosura Detoxifierea Colonului, Brosura Pasi in Detoxifiere.

Pentru inscriere se urmeaza pasii:

– se trimite o cerere care sa contina data si programul ales
– veti primi un raspuns privind disponibilitatea, daca sunt locuri disponibile:
– veti primi un formular ce trebuie completat cat mai detaliat
– dupa analiza formularului fie va vom transmite acceptul, caz in care veti face plata avansului 50% pentru confirmarea rezervarii; fie va vom explica de ce nu va putem primi in cadrul programului nostru.

Programul „Copacul Vietii Colon Detox” cu Mirela si Alexandru Lazarescu – 3 zile
CAZARE + SUCURI + PROCEDURI TERAPEUTICE COLON


Program de detoxifiere pentru persoane cu / fara boli cronice

Durata si tarif

3 zile – 1970 lei/persoana – cazare singur in camera
Daca in aceeasi perioada sunt doritori pentru acelasi program si doriti sa impartiti camera atunci costul pachetului se reduce cu 95 lei

Perioada: perioada este la libera dumneavoastra alegere insa va rugam sa verificati disponibilitatea

Locatie: Centrul de Dezvoltare Persoanala Copacul Vietii, Sat Rod

Cazare

3 camere duble cu bai individuale
(3 bai cu dus, prosoape, halate si consumabile naturale – sapun de casa din uleiuri vegetale, burete lufa, betisoare urechi, dischete demachiante, produse igiena intima, uscator de par, serviciu de spalatorie la preturi extrem de mici)

– se poate caza in regim single
– se cazeaza in camera dubla persoane de acelasi sex sau cupluri

Acest program de detoxifiere este gandit pentru persoanele cu/fara boli cronice. Intrucat nu poti incepe o detoxifiere completa fara a face o curatare complexa si completa a colonului, noi am elaborat acest program scurt care iti vine in ajutor. Poti lua startul cu noi, apoi sa continui singur, in intimitatea propriei case, programul de detoxifiere dorit de tine. Noi iti vom pune la dispozitie toate detaliile pentru a duce la bun sfarsit acest proces ce nu este greu dar care cere multa vointa si implicare. Pe tot parcursul programului de detoxifiere veti fi ajutati sa intelegeti starile si procesele prin care treceti, utilitatea lor si sa va formati o rutina corecta pe care apoi sa o puteti continua acasa. Iar daca te simti coplesit sau nu poti continua singur, te poti intoarce sa continui cu noi si alte etape cheie din procesul de detoxifiere, precum Curatarea Limfei sau Curatarea Ficatului. Poti folosi acest program si ca punct de plecare pentru schimbarea stilului alimentar sau pregatirea pentru diverse proceduri medicale de amploare.

*Programul de detoxifiere cuprinde:

– Cazare in camere single / duble, cosmetice naturale vegane si produse de igiena incluse
– Fisa standard la sosire si plecare: verificare greutate, inaltime, tensiune, fisa tip constitutional.
– Programul Copacul Vietii Detox & Fresh Up
– Prezentarea procedurii de masaj limfatic si dus racoros pentru autoterapie zilnica cu bureti naturali din lufa.
– Discutii de nutritie si hrana vie si anatomia si fiziologia omului in procesul de detoxifiere
– Filme motivationale

Proceduri terapeutice: 3 proceduri colonhidroterapie (cu masaj abdominal, minerale si probiotice), 3 sedinte reflexoterapie zona specifica, 3 Sedinte Masaj / Elongatie coloana vertebrala / Termomasaj cu Pietre de Jad / Presopunctura 60 minute.

Puteti alege si alte proceduri terapeutice din zona spa in functie de disponibilitate si daca starea de sanatate va permite.

La sfarsitul programului primiti o mapa ce contine: fisa dumneavoastra completa cu rezultatele obtinute zilnic, Brosura Detoxifierea Colonului, Brosura Pasi in Detoxifiere.

Pentru inscriere se urmeaza pasii:

– se trimite o cerere care sa contina data si programul ales
– veti primi un raspuns privind disponibilitatea, daca sunt locuri disponibile:
– veti primi un formular ce trebuie completat cat mai detaliat
– dupa analiza formularului fie va vom transmite acceptul, caz in care veti face plata avansului 50% pentru confirmarea rezervarii; fie va vom explica de ce nu va putem primi in cadrul programului nostru.

Program „Copacul Vietii Detox & Fresh Up” cu Mirela si Alexandru Lazarescu – 14/21/30 zile
SUCURI + APA VIE +  EVALUARE  + SUPLIMENTE

Program de detoxifiere exclusiv cu sucuri pentru persoanele cu/fara boli cronice

Program de Sucuri cu livrare in orasul Sibiu si imprejurimi. Program de sucuri parte integrata a unor programe de Detoxifiere in cadrul Centrului Copacul Vietii.

Durata si Tarif

14 zile – 4400 lei
21 zile – 6000 lei – 5% reducere
30 zile – 8000 lei – 11% reducere

Program de detoxifiere usor, rapid si delicios!

Locatie: Catering Copacul Vietii, Sibiu si zonele apropiate orasului Sibiu

Detalii program

Este un program de 14, 21, 30 sau 60 zile (maxim) care va restabileste echilibrul in organism prin eliminarea rezidurilor si hranirea tesuturilor cu vitamine, minerale, proteine si grasimi naturale.

Facand evaluarea rapida cu Zyto Elite (60 min), un program de scanare extrem de eficient, va putem personaliza sucurile la nivel de alimente, si suplimentele la nivel de constituenti, astfel incat sa aduceti in organism doar produse care sunt puternic anti-inflamatoare. 

Apa vie este apa ce hraneste la nivel celular, singura apa de care organismul se poate folosi atat pentru a se hrani dar si pentru a spala toxinele. De aceea noi va punem la dispozitie inclusiv apa vie, optima si absolut necesara in detoxifiere,  ceea ce inseamna ca are capacitatea de a penetra peretele celular si de a hrani, respectiv curata intracelular, dar si lichidul extracelular.

Pe perioada aleasa veti consuma doar apa vie, sucuri proaspete din fructe & legume, superalimente si suplimente personalizate. Sase sucuri concentrate in vitamine, minerale, enzime si antioxidanti sunt suficiente pentru nutritia zilnica a organismului iar aportul de superalimente si plante medicinale, dupa o reteta proprie, aleasa cu atentie in functie de afectiunile fiecarui participant, accelereaza detoxifierea organismului in cel mai sanatos mod ajutandu-l sa-si restabileasca echilibrul si tratand cu succes toate afectiunile de care sufera. Digestia (cel mai mare consumator de energie al organismului) fiind mentinuta la minim iar sucurile functionand precum o perfuzie pentru organism (nutrientii ajung in sange in 10-20 de minute dupa consumarea acestora) il ajuta pe acesta sa directioneze energia salvata catre organele afectate.

Detalii inscriere si comenzi
Pentru inscrierea in program va rugam sa ne anuntati cel tarziu cu doua zile inaintea livrarii, sa ne transmiteti datele dumneavoastra de contact (telefon, adresa de livrare), ce asteptari aveti de la acest program, sa confirmati ca ati urmarit cele doua filme in intregime si sa faceti plata pentru numarul de zile alese.
Zilnic, intre 8.00 – 12.00, veti primi sucurile la adresa convenita de comun acord. Acestea sunt livrate in ambalaje de sticla si cutii frigorifice ce trebuie returnate in ziua urmatoare.

!!! FOARTE IMPORTANT !!!
Dupa finalizarea programului, nerespectarea principiilor nutritionale si a cunostintelor pentru un stil de viata sanatos acumulate pe parcursul programului, atrage dupa sine imbolnavirea organismului si revenirea cel putin la starea de sanatate initiala.

Programul zilnic
La trezire: Superalimentele din folie luate cu o cana mare cu apa plata/de izvor in care s-a stors o lamaie
09:00 – Limonada (apa vie, lamaie, superalimente)
10:00 – Ceaiul din pliculetul de hartie (infuzie plante medicinale)
11:00 – Suc Portocaliu (fructe si superalimente)
13:00 – Suc Galben (fructe si superalimente)
15:00 – Suc Rosu (legume si superalimente)
17:00 – Suc Vesel (legume si superalimente)
19:00 – Sucul Verde (verdeturi, legume si superalimente)
Inainte de culcare (21:00): Clisma cu ceaiul din pliculetul transparent (infuzie plante medicinale).

Recomandari
– Sucurile, apa si hrana vie se MESTECA! Se ia o inghititura si se mesteca/se plimba in gura, apoi se inghite. Fiecare gura trebuie amestecata cu saliva!
– Sucurile fiind concentrate (adica fructul stors fara adaos de apa) se pot amesteca in proportie egala cu apa. Daca nu amestecati cu apa, dupa fiecare suc beti cantitatea identica de apa.
– Pe langa apa bauta cu sucuri trebuie sa beti inca 1 litru de apa zilnic. Nu beti apa repede deoarece apa va trece rapid prin corp si nu veti reusi decat sa va fortati inutil rinichii. Apa trebuie preluata de corp pentru a scoate toxinele din tesuturi si pentru a le transporta catre organele excretoare. La fel, fiecare organ necesita apa de calitate pentru o buna functionare.
– Folositi apa de calitate, apa minerala plata sau apa de izvor, nu folositi apa de la robinet cu clor, apa minerala carbogazoasa sau apa necontrolata.
– NU aveti voie cafea, ceai sau orice alta mancare decat ceea ce este inclus in program. Daca ati sarit o masa nu o inlocuiti cu alta. Daca sunteti la petreceri sau undeva unde nu puteti savura sucurile sau mancarea din program, aveti voie doar apa plata cu putina lamaie.

Procedura de obtinere a sucurilor este prin presare la rece, dupa metoda dr. Norman Walker, din fructe, legume si verdeturi proaspete iar superalimentele si plantele medicinale atent alese si combinate in functie de afectiunile fiecaruia. 

Programul „Dulceata Vietii” cu Mirela si Alexandru Lazarescu – 14 zile
CAZARE + SUCURI + PROTOCOL DIABET


Program de detoxifiere pentru diabetici tip 2

Durata si tarif

14 zile – 6200 lei/persoana – cazare singur in camera
Daca in aceeasi perioada sunt doritori pentru acelasi program si doriti sa impartiti camera atunci costul pachetului se reduce cu 440 lei

Perioada: perioada este la libera dumneavoastra alegere insa va rugam sa verificati disponibilitatea

Locatie: Centrul de Dezvoltare Persoanala Copacul Vietii, Sat Rod

Cazare

3 camere duble cu bai individuale
(3 bai cu dus, prosoape, halate si consumabile naturale – sapun de casa din uleiuri vegetale, burete lufa, betisoare urechi, dischete demachiante, produse igiena intima, uscator de par, serviciu de spalatorie la preturi extrem de mici)
– se poate caza in regim single
– se cazeaza in camera dubla persoane de acelasi sex sau cupluri

Acest program strict de detoxifiere este gandit pentru persoanele ce sufera de diabet tip 2. Prin detoxifiere se echilibreaza organismul iar organele lucreaza la potentialul lor maxim. Veti avea parte de sustinere prin retragerea in acest loc linistit dar si prin impartasirea experientei cu ceilalti participanti. Cunoasterea inseamna putere astfel ca noi va prezentam ce este diabetul atat din punct de vedere medical cat si emotional. Prin procedurile terapeutice ajutam la eliminarea mai rapida din corp a toxinelor si imbunatatim circulatia periferica. Dieta si miscarea sunt cele mai importante parti ale acestui program iar plimbarile zilnice va vor incanta prin peisajele minunate si linistea locului

*Program de detoxifiere cuprinde:

– Cazare in camere duble, regim pensiune ***, cosmetice naturale si produse de igiena incluse
– Cazare in camere duble, cosmetice naturale si produse de igiena incluse
– Sesiuni private cu analize standard la sosire si plecare: verificare greutate, inaltime tensiune, glicemie, acid uric si colesterol; analize glicemie zilnic sau de cate ori este necesar
– 6 sucuri prospete si pline de nutrienti, in fiecare zi. Vegetale fragede si fructe zemoase, stoarse prin presare cilindrica, pentru a pastra perfect enzimele si vitaminele, si superalimente cu recunoscute calitati terapeutice umplu paharele dumneavoastra cu viata. Clorofila pura = sanatate
– 2 mese zilnice de hrana vie simpla, delicioasa si, mai ales, incredibil de satioasa (doar pentru anumiti diabetici, inlocuind 2 sucuri)
– Apa proaspata de izvor, atat de baut cat si la dusuri
– 1 infuzie din plante medicinale zilnic

Proceduri terapeutice

– 7 proceduri clisma; 7 proceduri colonhidroterapie (cu masaj abdominal, minerale si probiotice); 14 Sedinte Masaj / Elongatie coloana vertebrala / Termomasaj cu Pietre de Jad / Presopunctura 60 minute.
– Prezentarea procedurii de masaj limfatic si dus racoros pentru autoterapie zilnica cu bureti naturali din lufa
– Ateliere de dezvoltare personala:1 sesiune discutii de nutritie si hrana vie, 1 sesiune anatomia si fiziologia omului in procesul de detoxifiere, filme motivationale.

Puteti alege si alte proceduri terapeutice din zona spa in functie de disponibilitate si daca starea de sanatate va permite.

In cadrul programului primiti o mapa ce contine: fisa completa cu rezultatele obtinute, Brosura Bolile de Nutritie.

Consultatie „Copacul Vietii Stilul Meu de Viata Sanatos” cu Mirela Lazarescu – 5 ore
EVALUARE + NUTRITIE + DEZVOLTARE PERSONALA

Consultatie pentru stabilirea dezechilibrelor in plan fizic si emotional, alcatuirea unui protocol personalizat de reechilibrare si al unui stil de viata sanatos.

Durata si Tarif

5 ore – 1000 lei/persoana

Perioada: perioada este la libera dumneavoastra alegere insa va rugam sa verificati disponibilitatea

Locatie: Centrul de Dezvoltare Persoanala Copacul Vietii, Sat Rod

Acesta consultatie este baza de plecare pentru toti cei ce doresc sa faca o schimbare in bine in modul lor de viata. Iar daca aleg sa faca pasii singuri acasa este bine sa-si cunoasca predispozitiile catre boala din corpul fizic si emotional, sa-si cunoasca mai bine tipul constitutional si legatura acestuia cu dieta, sa inteleaga legatura dintre corpurile fine, energetice iar pe baza acestora sa i se alcatuiasca un regim de viata corect bazat in exclusivitate pe necesitatile sale.

Dieta cuprinde:

– 5 ore de discutii fata in fata cu terapeutul Mirela Lazarescu, in care se vor strange datele necesare alcatuirii profilului dumneavoastra
– Analiza ayurvedica si scanare Zyto
– Analiza corpului prin iridologie si explicare rezultatelor, corelarea cu afectiunile existente si realizarea unui program personalizat de stil de viata
– 1 masa de hrana vie simpla, delicioasa si, mai ales, incredibil de satioasa
– 1 infuzie din plante medicinale sau suc proaspat
– Aceste discutii, consultatia si analizele reprezinta doar baza de plecare in stabilirea programului dumneavoastra personalizat. In zilele urmatoare va voi alcatui ceea ce este protocolul complet pentru un stil de viata sanatos, 100% personalizat si dedicat doar dumneavoastra.
– In maxim cinci zile lucratoare primiti: Mapa „ Stilul Meu de Viata Sanatos” ce contine:
– Analiza dumneavoastra din punct de vedere fizic, emotional si astral
– Stilul dumneavoastra corect de viata, totul detaliat pas cu pas, corelat cu viata activa si unica ce o aveti
– Dieta adecvata corpului dumneavoastra, o dieta perfecta ce tinteste nutritia corpului si a mintii, unica la fel ca dumneavoastra

Pentru inscriere se urmeaza pasii:

– se trimite o cerere care sa contina data si programul ales
– veti primi un raspuns privind disponibilitatea, daca sunt locuri disponibile:
– veti primi un formular ce trebuie completat cu istoricul medical cat mai detaliat
– dupa analiza formularului fie va vom transmite acceptul, caz in care veti face plata avansului 50% pentru confirmarea rezervarii; fie va vom explica de ce nu va putem primi in cadrul programului nostru.