CENTRU TERAPII HOLISTICE
COPACUL VIETII SIBIU

Contact

0737097576
0722277430
mirelacamelialazarescu@gmail.com

Adresa

oras Sibiu, Aleea Tesatorilor nr. 1, Bl. 1, Sc. B, parter, apartament 13, interfon 13, SIBIU

Program

9:00 – 20:00 Luni – Duminica
numai cu programare prealabila

Centrul Copacul Vietii si-a deschis portile si in orasul Sibiu pentru a raspunde numeroaselor cereri pentru programe de detoxifiere a celor ce nu au timp sa ia o pauza de la munca, dar totusi doresc sa se ocupe de propria sanatate. Serviciile pe care le punem la dispozitie aici sunt gandite pentru a oferi solutii rapide si complete, fie ca este vorba de o zi de rasfat si relaxare, fie ca este vorba de un tratament pentru o perioada mai lunga. Modul nostru de abordare a dezechilibrelor ce conduc la instalarea bolii este unul holistic, iar cea mai buna metoda de tratament inseamna o evaluare corecta a starii fizice si emotionale a persoanei, prescrierea unui protocol usor de inteles si de urmat, si punerea la dispozitie a terapiilor necesare pentru obtinerea starii de sanatate. Nu reprezentam nici o firma si nu facem reclama de produse, insa produsele sau firmele cu care colaboram de mult timp si si-au dovedit eficacitatea vor fi pe lista noastra de recomandari.
Bucura-te de Programele de Detoxifiere Copacul Vietii si in orasul Sibiu!
Va asteptam din toata/e tara/tarile sa va bucurati de ospitalitatea orasului Sibiu dar si de programe de detoxifiere de cea mai buna calitate si unice in lume prin complexitatea si noutatea terapiilor holistice folosite.
Cazarea se poate face intr-una din locatiile cu care colaboram si se afla in imediata apropiere a Centrului de Terapii Holistice Sibiu.
Astfel veti avea o parte din zi ocupata cu procedurile terapeutice din programele de detoxifiere, iar restul zilei liber pentru plimbari intr-un oras plin de repere istorice, frumusete, cultura si arta.

Curatare si intinerire celulara SLABIRE piele curata ELIMINARE CELULITA destresare DETOXIFIERE
Fiind un Centru de Detoxifiere si Nutritie Holistica avem intotdeauna dorinta de a avea cele mai simple si mai naturale metode de curatare ale corpului si de obtinere a sanatatii. Colonhidroterapia este o metoda blanda si cu rezulatate notabile pentru o serie de afectiuni ceea ce ne face sa o recomandam cu incredere celor ce doresc sa faca pasi siguri in recapatarea sanatatii.
*Contraindicatii: femei insarcinate, cancer de colon, operatii pe colon, hernie abdominala, ocluzie intestinala.

Tarife
1 Sedinta – 350 lei
Pachet 3 Sedinte  – 1000 lei
Pachet 5 Sedinte  – 1500 lei
Pachet 7 Sedinte – 2000 lei
Pachet 10 Sedinte – 2700 lei

Nota
– Fiecare sedinta dureaza intre 40 – 60 de minute, include masaj abdominal, complex de minerale si probiotic raw/ vegane/ lacto-vegetariene.
– Preturile pachetelor sunt valabile doar cu plata in avans. Pachetele pot fi achizitionate individual sau de un grup de persoane, iar valabilitatea lor este de 12 luni de la data primei sedinte.

Boala este doar un dezechilibru in corpurile noastre; atat in cel fizic, cat si in cel mental si emotional. Iar tratamentul impune o evaluare holistica, determinarea cauzei si apoi rezolvarea acesteia. Uneori nu tratamentul simptomatic este necesar, ci doar cel emotional. Simptomele ne avertizeaza, sunt semnalul de alarma pe care-l trage corpul pentru a ne trezi. Iar noi trebuie sa ne ascultam corpul in intregul lui. Iar metoda de tratament aleasa trebuie sa o simtim ca ne este buna, ca o intelegem si acceptam, doar asa isi va dovedi eficacitatea.
Fie ca doriti sa va schimbati stilul de viata cu unul mai sanatos sau aveti deja dezechilibre ce necesita o terapie, noi va putem consilia oferindu-va evaluari ale starii de sanatate, iar in baza acestora protocoluri pentru echilibrare.

Sedinta consiliere nutritie / Reevaluare 60 minute – 150 lei/sedinta.
Sedintele de consiliere nutritionala presupun oferirea de sfaturi generale legate de nutritie sau discutia pe un subiect anume din sfera nutritiei si bolilor de nutritie.
*Sedintele de consiliere in nutritie se pot face si on-line sau la telefon. Pentru acestea plata se face in cont, iar programarea este necesara.
Cum se desfasoara?
Se face o programare. Consultatia este o discutie pe baza subiectelor dorite de dumneavoastra. Sunt sfaturi general valabile, nu personalizate, intrucat nu include nicio metoda de evaluare a starii dumneavoastra actuale. Nu se ofera protocol de tratament sau alte detalii tiparite, insa va puteti lua notite.Reevaluarile sunt sedinte dedicate persoanelor ce au urmat o terapie sau program incadrul Centrului Copacul Vietii si doresc sa isi evalueze conditia actuala pentru a cuantifica rezultatele sau a demara urmatorii pasi din program.

Sedinta scanare Zyto Balance 60 minute – 300 lei/sedinta // Zyto Elite 60 minute – 350 lei/sedinta si 100 lei fiecare 60 min suplimentare
Scanarea reprezinta o metoda extrem de eficienta pentru a afla starea fizica si emotionala a persoanei in doar 10 minute. Zyto foloseste tehnologia ce interpreteaza raspunsul galvanic al pielii la o serie de interpelari. Biomarkarii chestionati includ principalele sisteme: sistemul de detoxifiere, sistemul gastrointestinal, sistemul endocrin/hormonal, sistemul imunitar, sistemul limfatic si sistemul respirator; dar si: Factorii de stres pe stil de viata, Coloana Vertebrala, Dintii, Meridianele energetice, Principalele organe. Se ofera ca echilibratori numeroase variante naturopate (uleiuri esentiale pure; plante medicinale vestice si chinezesti; remedii homeopate; florale Bach; produse plasmatice etc.)  si servicii din gama terapiilor holistice (masaj; aromoterapie; acupunctura; cromoterapie; colonhidroterapie; meditatie; yoga; terapie emotionala etc.).
*Sedintele de scanare Zyto se pot face si on-line (varianta remote) sau ma pot deplasa in zona dumneavoastra (maxim 100 km) pentru grupuri de minim 5 persoane. Pentru aceasta plata se face in cont, iar programarea este necesara. Sedintele remote presupun trimiterea prin curier a dispozitivului de scanare ceea ce impune achitarea unei garantii. Aceasta se returneaza la intoarcerea dispozitivului in posesia noastra.
Cum se desfasoara?
Se face o programare. Scanarea dureaza 10-15 minute (varianta Balance) sau cat este necesar (varianta Elite), in functie de nivelul dumneavoastra de hidratare si/sau permeabilitatea pielii. Apoi vi se face o analiza a situatiei dumneavoastra, impreuna cu recomandarile noastre. Raportul scanarii va este trimis pe e-mail. Va recomandam sa va hidratati corect in ziua scanarii. De asemenea sa nu consumati cafea, ceai negru, alcool sau sa fumati chiar inainte de scanare.* Pentru sedintele remote se face programarea si se achita contravaloarea sedintelor plus garantia. Aceasta reprezinta contravaloarea dispozitivului de scanare (200 euro). Apoi se face scanarea in functie de programarile facute.

Iridiologie 10+60 min – 350 lei/sedinta
Iridologia implică examinarea irisului, adica a părții colorate a ochiului. Iridologul este interesat de culoarea și textura irisului și de toate semnele diferite prezente pe suprafața sa. Evaluarea iridologică permite stabilirea dezechilibrelor persoanei și tendințele sale față de anumite probleme de sănătate, precum și prezența și cantitatea de toxine acumulate în organism.
Iridologia este un instrument util pentru naturopat/iridololog, în special în elaborarea protocolului de terapie și în determinarea îngrijirilor care sunt cele mai potrivite pentru individ.
Cum se desfasoara?
Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 10 minute pentru realizarea fotografiei irisului. In maxim 5 zile primiti rezultatul analizei pe e-mail. Dupa primirea protocolului pe e-mail se face o alta programare. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru a detalia anumite informatii si eventualele nelamuriri.

Ghid de Sanatate Holistica personalizat – 800 lei / ghid personalizat
Suntem fiinte unice, cu trairi emotionale intense si sisteme de referinta proprii. Indiferent cat vom cauta metoda perfecta pentru dezechilibrele noastre nu o vom gasi aplicand metode generale. Ceea ce trebuie sa folosim este o metoda care pune accent pe necesitatile noastre, pe stilul nostru de viata, care este raportat la tipul constitutional propriu si este perfect adaptat profilului nostru emotional. In urma unei evaluari ayurvedice, a preluarii datelor iridologice si scanarii ZYTO Elite, impreuna cu datele tale astrologice, va vom face Ghidul de Sanatate Holistica personal. Acesta va va fi ghidul personal de nutritie si stil de viata sanatos, perfect adaptat si care va avea raspunsuri pentru dumneavoastra de cate ori veti simti ca sunteti in dezechilibru.
Cum se desfasoara?
Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru efectuarea evaluarii. In maxim 5 zile primiti rezultatele pe e-mail. Veti primi analiza iridologica detaliata cu suplimente, terapii si stil de viata recomandat pentru dezechilibrele gasite; raportul scanarii Zyto si Tipul constitutional impreuna cu stilul de Viata Holistic. Dupa primirea acestora pe e-mail, se face o alta programare. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru a detalia anumite informatii si eventualele nelamuriri.

Evaluare Rapida personalizata – 300 lei / protocol
Intrucat anumite servicii oferite de Centrul de Terapii Holistice Copacul Vietii necesita personalizare, oferim aceasta varianta rapida de evaluare. Aceasta presupune stabilirea Tipului constitutional in baza analizei ayurvedice, Stabilirea principalelor tipare mostenite in urma analizei iridologice si stare dumneavoastra actuala si necesitatile imediate in urma scanarii Zyto.
Cum se desfasoara?
Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru efectuarea evaluarii. In maxim 2 zile primiti rezultatele pe e-mail. Veti primi o analiza iridologica succinta, recomandarile principale in urma scanarii Zyto si Tipul constitutional impreuna cu stilul de Viata Holistic. In baza acestor rezultate noi va putem personaliza servicile solicitate initial.

Protocol naturopat – 100 lei/protocol
Natura ne ofera posibilitatea de a ne recapata sanatatea prin multitudinea de plante medicinale ce ne-o ofera. Astfel ca va putem oferi varianta de suplimente nutritive organice si amestecuri de plante pentru a trata dezechilibrele cu care va confruntati. Nu este varianta preferata de noi intrucat nu sunt folosite terapii alternative complementare iar componenta emotionala este complet exclusa.
Cum se desfasoara?
Ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail. Ne dati detaliile privind dezechilibrul pentru care doriti protocolul. Informatiile primiteau caracter general, intrucat nu include nicio metoda de evaluare a starii dumneavoastra actuale. Protocolul include strict informatii despre suplimentele naturale ce trebuie utilizate, anumite terapii recomandate si informatii legate de dieta recomandata in dezechilibrul abordat.

Protocol holistic naturopat – 500 lei/protocol
Fiecare boala se poate trata prin intelegerea ei la nivel emotional si prin sustinerea corpului cu ajutorul terapiilor naturiste. De aceea abordarea noastra asupra dezechilibrelor ce se transforma in boli fizice este una holistica ce aduce impreuna terapiile complementare ce se adreseaza atat mintii, cat si corpului, dar mai ales sufletului.
Cum se desfasoara?
Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru efectuarea evaluarii. Se foloseste evaluarea ayurvedica, iridologia si scanarea Zyto. In maxim 5 zile primiti protocolul holistic pe e-mail. Protocolul cuprinde detalierea modului de terapie, informatii privind dezechilibrul din punct de vedere fizic si emotional si stilul de viata recomandat pe perioada terapiei. Nu se ofera rezultate detaliate ale iridologiei, analizei ayurvedice sau scanarii Zyto. Acestea sunt necesare strict pentru a se putea face protocolul personalizat. Protocolul are in vedere strict dezechilibrul luat in discutie. Dupa primirea protocolului pe e-mail se face o alta programare. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru a detalia anumite informatii si eventualele nelamuriri.

Hrana vie, cruda, plina de vitamine, minerale si enzime, fitonutrienti de calitate, este baza regimurilor de detoxifiere marca Copacul Vietii. Pentru cei ce incep un program complex de detoxifiere punem la dispozitie si meniuri zilnice, complet personalizate, pentru a-i sustine si a le da un start sanatos. Majoritatea preparatelor folosesc ingrediente produse local, proaspete si pline de savoare.
Sucurile alcalinizante din fructe, legume, zarzavaturi, plante medicinale si super-alimente sunt perfuzii revitalizante pentru corp – minte – suflet. Ele stau la baza programelor de detoxifiere pentru o varietate de dezechilibre ce permit postul cu sucuri ca metoda de tratament.
Sustinem ateliere interactive pentru prepararea mancarurilor raw-vegane si/sau sucurilor pentru detoxifiere. Impreuna cu prietenii sau colegii poti invata cat de usor e sa fii sanatos doar urmand principiile stravechi si dand dovada de vointa. Aceste ateliere sunt extrem de interesante si atractive atat pentru persoanele cu un stil de viata activ cat si pentru copiii interesati sa manance sanatos. Astfel urmatorul team-building sau ziua de la Scoala Altfel poate sa fie cea mai sanatoasa si dulce alegere.
Meniu zilnic personalizat – dedicat persoanelor ce doresc sa primeasca un meniu raw/vegan 100% personalizat

Abonament:
14 zile – mic dejun si pranz (supa, fel de baza, desert) 1400 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa); mic dejun, pranz si cina (fel de baza, desert) 1960 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa);
21 zile – mic dejun si pranz (supa, fel de baza, desert) 1995 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa); mic dejun, pranz si cina (fel de baza, desert) 2793 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa);

Cum se desfasoara?
Ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail. Ne dati detaliile privind meniului dorit sau ne intalnim pentru a face o Evaluare Rapida Stilul Meu de Viata Sanatos (200 lei). Daca deja ai aceasta evaluare facuta la noi, sariti peste aceasta etapa. Noi va vom face o oferta de meniu pentru intreaga perioada si o vom trimite pe e-mail. Daca acceptati oferta, ne trimiteti doar detaliile privind livrare: ora, adresa si numarul de telefon. Plata se face in avans, in functie de abonamentul ales. Daca aveti perioade in care lipsiti din oras, va rugam sa anuntati cu minim 2 zile in avans, altfel zilele se scad din abonament.

Atelier nutritie & hrana vie – dedicat grupurilor de persoane ( maxim 10 persoane ) ce doresc sa primeasca informatii de nutritie pe diverse teme dar sa se si bucure de un meniu raw/vegan preparat pe loc si avand detaliata si tehnica de executie, iar fiecare participant va primi un meniu complet (supa, fel baza cu salata si desert ) – 120 minute – 1000 lei
Atelier nutritie & detoxifiere & sucuri – dedicat grupurilor de persoane ( maxim 10 persoane ) ce doresc sa primeasca informatii de nutritie pe tema detoxifierii dar sa se si bucure de sucuri terapeutice, preparate pe loc si avand detaliata si tehnica de executie, iar fiecare participant va primi un meniu complet (6 sucuri x 250 ml /persoana) 180 minute – 1400 lei

Acesta terapie este recomandata atat pentru relaxarea muschilor intervertebrali cat si pentru stimularea circulatiei in zona colanei vertebrale. Principiile care stau la baza acestui dispozitiv medical de termomasaj sunt principiile de presopunctură, masaj și chiropraxie. Aceste tehnici ajută la eliberarea tensiunii adunate, creșterea fluxului sangvin, a energiilor vitale, reducerea stresului și, în plus față de efectele benefice ale masajului convențional, se adaugă și efectul căldurii, care ajută corpul să se relaxeze și să se destindă. Masajul / elongația coloanei vertebrale cu pietre de jad incalzite, presopunctura si raze infrarosii, este inovatia japoneza inteligenta pentru tratarea numeroaselor afectiuni ale coloanei vertebrale si nu numai: cifoza, lordoza, scolioza, spondiloza, hernie de disc, eliminarea durerilor de la nivelul coloanei, durerilor de cap, insomniilor, durerilor musculare, relaxarea musculaturii in profunzime, reglarea circulatiei sangvine si a tensiunii arteriale, imbunatatirea calitatii somnului, imbunatatirea tranzitului intestinal (ameliorarea constipatiei), detoxifiere profunda, calmarea depresiilor, starilor de anxietate sau atacurilor de panica, etc.

Tarife
1 Sedinta 60 minute – 110 lei
Pachet 10 Sedinte – 1000 lei
Pachet 20 Sedinte – 1900 lei
Pachet 30 Sedinte – 2700 lei

Terapia auriculara este o metoda neinvaziva de ameliorare a simptomelor asociate inflamatiilor de la nivelul sinusurilor, urechiilor si nasului. Printr-o procedura simpla si nedureroasa terapeutul pozitioneaza un con auricular in ureche, apoi acesta este aprins. Focul creaza o incalzire a zonei urechii, ceea ce duce la o crestere a fluxului sanguin dar si la inmuierea depunerilor, iar efectul de vacuum va antrena catre exterior o parte din secretiile existente dincolo de timpan. Aceasta metoda straveche de tratament reintra in atentia tuturor prin simplitatea si rapiditatea cu care rezolva de la simple raceli pana la viroze acute, otite, sinuzite si, chiar migrene.
Cum se desfasoara?
Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 30 minute pentru efectuarea terapiei.*Recomandarea noastra este sa combinati aceasta terapie cu tratamentul naturopat si/sau emotional pentru regasirea echilibrului in functie de afectiunea avuta.
Tarife
1 Sedinta 30 minute – 70 lei
Pachet 3 Sedinte – 180 lei
Pachet 5 Sedinte – 270 lei
Pachet 10 Sedinte – 500 lei

Intrucat toate dezechilibrele pleaca din corpul emotional, tratarea corpului fizic impune si terapia emotionala. Chiar daca, lucrand la curatarea corpului fizic emotiile blocate reusesc sa fie eliberate, totusi, mintea noastra si subconstientul nostru sunt un Univers aparte. Iar identificarea si aducerea emotiilor blocate la nivel constient, acceptarea si eliberarea lor, este un drum uneori extrem de anevoios. Luati in considerare ca multe emotii le-am mostenit, altele nu le-am considerat importante, dar intotdeauna o emotie reprimata si inchisa adanc in subconstient va rula programe greu de inteles pentru mintea constienta.
Cum se desfasoara?
Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru efectuarea terapiei. Recomandarea noastra este sa fiti bine hidratati. Urmeaza terapia un care, emotiile identificate vor fi eliberate. Totusi, retineti, subconstientul dumneavoastra poarta discutia, iar daca acesta nu are disponibilitate de a elibera anumite emotii, atunci nu puteti insista. Este indicat sa aveti o lista cu emotii, dezechilibre, provocari sau dorinte actuale pe care sa lucrati.

Tarife
1 Sedinta – 250 lei
Pachet 3 Sedinte – 600 lei
Pachet 5 Sedinte – 900 lei
Pachet 7 Sedinte – 1200 lei
Pachet 10 Sedinte – 1500 lei
*Preturile pachetelor sunt valabile doar cu plata in avans. Pachetele pot fi achizitionate DOAR individual, iar valabilitatea lor este de 12 luni de la data primei sedinte.

In cadrul Centrului Copacul Vietii am dorit sa folosim cele mai complete terapii pentru a restabili echilibrul trup – minte – suflet. Desi uleiurile esentiale cu grad testat erau deja parte din serviciile noastre (masaj, hidroterapie, aromoterapie), pana in 2018 nu le-am folosit la adevaratul lor potential. Dar, cum toate lucrurile se intampla la timpul lor, momentul optim mi-a fost aratat prin doua frumoase sincronicitati: cursul de aromoterapie si discutia cu Feli Popescu. Asadar, azi, DoTerra ca stil de viata, dar si produse, ne incanta viata prin asumarea propriei sanatati cu incredere si imputernicirea celor din jur.
Cum te putem ajuta?
1. Cu produse si servicii terapeutice pe baza Uleiurilor esentiale DoTerra: Protocoluri Simfonia Celulelor; AromaTouch; Protocoluri Holistice pe baza de uleiuri si Produse DoTerra
SAU
2. Cu imputernicirea si sustinerea ta spre un stil de viata nou, in care tu ai puterea.
Cum se desfasoara?
1. Faceti o programare telefonica in care ne specificati tipul de terapie dorit. Cititi cu atentie detaliile fiecaruia sau cereti detalii daca aveti nelamuriri.
2. Faceti o programare telefonica. Ne intalnim pentru 60 min de discutii despre tine, ce iti doresti TU cu adevarat, si DoTerra, compania ce ne invata sa ne asumam cu incredere propria viata. O viata noua. Veti putea testa uleiuri DoTerra si, la sfarsit, veti avea drept cadou, un set de mostre potrivit nevoilor dumneavoastra. Atat intalnirea, cat si cadoul, va sunt oferite gratuit, cu drag la bucuria intalnirii unui suflet ce simte si isi doreste schimbarea.

Program „Copacul Vietii Detox & Fresh Up” cu Mirela si Alexandru Lazarescu – 14/21/30 zile
SUCURI + APA VIE +  EVALUARE  + SUPLIMENTE

Program de detoxifiere exclusiv cu sucuri pentru persoanele cu/fara boli cronice

Program de Sucuri cu livrare in orasul Sibiu si imprejurimi. Program de sucuri parte integrata a unor programe de Detoxifiere in cadrul Centrului Copacul Vietii.

Durata si Tarif

14 zile – 4400 lei
21 zile – 6000 lei – 5% reducere
30 zile – 8000 lei – 11% reducere

Program de detoxifiere usor, rapid si delicios!

Locatie: Catering Copacul Vietii, Sibiu si zonele apropiate orasului Sibiu

Detalii program

Este un program de 14, 21, 30 sau 60 zile (maxim) care va restabileste echilibrul in organism prin eliminarea rezidurilor si hranirea tesuturilor cu vitamine, minerale, proteine si grasimi naturale.

Facand evaluarea rapida cu Zyto Elite (60 min), un program de scanare extrem de eficient, va putem personaliza sucurile la nivel de alimente, si suplimentele la nivel de constituenti, astfel incat sa aduceti in organism doar produse care sunt puternic anti-inflamatoare. 

Apa vie este apa ce hraneste la nivel celular, singura apa de care organismul se poate folosi atat pentru a se hrani dar si pentru a spala toxinele. De aceea noi va punem la dispozitie inclusiv apa vie, optima si absolut necesara in detoxifiere,  ceea ce inseamna ca are capacitatea de a penetra peretele celular si de a hrani, respectiv curata intracelular, dar si lichidul extracelular.

Pe perioada aleasa veti consuma doar apa vie, sucuri proaspete din fructe & legume, superalimente si suplimente personalizate. Sase sucuri concentrate in vitamine, minerale, enzime si antioxidanti sunt suficiente pentru nutritia zilnica a organismului iar aportul de superalimente si plante medicinale, dupa o reteta proprie, aleasa cu atentie in functie de afectiunile fiecarui participant, accelereaza detoxifierea organismului in cel mai sanatos mod ajutandu-l sa-si restabileasca echilibrul si tratand cu succes toate afectiunile de care sufera. Digestia (cel mai mare consumator de energie al organismului) fiind mentinuta la minim iar sucurile functionand precum o perfuzie pentru organism (nutrientii ajung in sange in 10-20 de minute dupa consumarea acestora) il ajuta pe acesta sa directioneze energia salvata catre organele afectate.

Detalii inscriere si comenzi
Pentru inscrierea in program va rugam sa ne anuntati cel tarziu cu doua zile inaintea livrarii, sa ne transmiteti datele dumneavoastra de contact (telefon, adresa de livrare), ce asteptari aveti de la acest program, sa confirmati ca ati urmarit cele doua filme in intregime si sa faceti plata pentru numarul de zile alese.
Zilnic, intre 8.00 – 12.00, veti primi sucurile la adresa convenita de comun acord. Acestea sunt livrate in ambalaje de sticla si cutii frigorifice ce trebuie returnate in ziua urmatoare.

!!! FOARTE IMPORTANT !!!
Dupa finalizarea programului, nerespectarea principiilor nutritionale si a cunostintelor pentru un stil de viata sanatos acumulate pe parcursul programului, atrage dupa sine imbolnavirea organismului si revenirea cel putin la starea de sanatate initiala.

Programul zilnic
La trezire: Superalimentele din folie luate cu o cana mare cu apa plata/de izvor in care s-a stors o lamaie
09:00 – Limonada (apa vie, lamaie, superalimente)
10:00 – Ceaiul din pliculetul de hartie (infuzie plante medicinale)
11:00 – Suc Portocaliu (fructe si superalimente)
13:00 – Suc Galben (fructe si superalimente)
15:00 – Suc Rosu (legume si superalimente)
17:00 – Suc Vesel (legume si superalimente)
19:00 – Sucul Verde (verdeturi, legume si superalimente)
Inainte de culcare (21:00): Clisma cu ceaiul din pliculetul transparent (infuzie plante medicinale).

Recomandari
– Sucurile, apa si hrana vie se MESTECA! Se ia o inghititura si se mesteca/se plimba in gura, apoi se inghite. Fiecare gura trebuie amestecata cu saliva!
– Sucurile fiind concentrate (adica fructul stors fara adaos de apa) se pot amesteca in proportie egala cu apa. Daca nu amestecati cu apa, dupa fiecare suc beti cantitatea identica de apa.
– Pe langa apa bauta cu sucuri trebuie sa beti inca 1 litru de apa zilnic. Nu beti apa repede deoarece apa va trece rapid prin corp si nu veti reusi decat sa va fortati inutil rinichii. Apa trebuie preluata de corp pentru a scoate toxinele din tesuturi si pentru a le transporta catre organele excretoare. La fel, fiecare organ necesita apa de calitate pentru o buna functionare.
– Folositi apa de calitate, apa minerala plata sau apa de izvor, nu folositi apa de la robinet cu clor, apa minerala carbogazoasa sau apa necontrolata.
– NU aveti voie cafea, ceai sau orice alta mancare decat ceea ce este inclus in program. Daca ati sarit o masa nu o inlocuiti cu alta. Daca sunteti la petreceri sau undeva unde nu puteti savura sucurile sau mancarea din program, aveti voie doar apa plata cu putina lamaie.

Procedura de obtinere a sucurilor este prin presare la rece, dupa metoda dr. Norman Walker, din fructe, legume si verdeturi proaspete iar superalimentele si plantele medicinale atent alese si combinate in functie de afectiunile fiecaruia. 

SUCURI + TERAPII HOLISTICE + RELAXARE

Acest program nu include cazarea. Aceasta este la libera dumneavoastra alegere. Va putem ajuta cu recomandari si tarifele speciale de cazare ale colaboratorilor nostri. Oferim transport gratuit pe raza municipiului Sibiu (de la locul cazarii la Cabinetul Copacul Vietii si retur).
Durata si tarif
7 zile – 4600 lei/persoana
10 zile – 6800 lei/persoana
14 zile – 8900 lei/persoana
Perioada: perioada este la libera dumneavoastra alegere insa va rugam sa verificati disponibilitatea.
Locatie: Centrul Nutritie Copacul Vietii, Sibiu.

Programul de detoxifiere cuprinde:

– Cosmetice naturale vegane si produse de igiena personala pentru intreaga perioada
– Sesiuni private cu analize standard la sosire si plecare: verificare greutate, inaltime, tensiune, glicemie, acid uric si colesterol.
– Consultatie Iridologie
– Programul Copacul Vietii Detox & Fresh Up
– Prezentarea procedurii de masaj limfatic si dus racoros pentru autoterapie zilnica cu bureti naturali din lufa.
– Discutii de nutritie si hrana vie si anatomia si fiziologia omului in procesul de detoxifiere
– Filme motivationale

Proceduri terapeutice incluse: Sucuri terapeutice, apa, ceaiuri, suplimente si superalimente zilnice in functie de programul ales; 5 ( sau 7 la programul de 14 zile) proceduri Colonhidroterapie (cu masaj abdominal, minerale si probiotice); Irigator, ceaiuri si tot necesarul pentru Clismele terapeutice; 7 Sedinte ( sau 10 la programul de 10 zile, sau 14 la programul de 14 zile) Masaj / Elongatie coloana vertebrala / Termomasaj cu Pietre de Jad / Presopunctura 60 minute; 1 Procedura curatare si eliminare pietre Ficat si vezica biliara prin metoda dr. Moritz ( in functie de starea de sanatate a participantului); 1 Procedura de curatare a Limfei (doar la programul de 10 si 14 zile), 3 sedinte Masaj limfatic (doar la programul de 10 si 14 zile); 7 sedinte ( sau 10 la programul de 10 zile, sau 14 la programul de 14 zile)  Modul Plasmatic; 3 sedinte ( sau 5 la programul de 10 zile, sau 7 la programul de 14 zile) Terapie Emotionala.

La sfarsitul programului primiti o mapa ce contine: fisa dumneavoastra completa cu rezultatele obtinute zilnic, Rezultatele Consultatiei de Iridologie.

Pentru inscriere se urmeaza pasii:

– se trimite o cerere care sa contina data si programul ales
– veti primi un raspuns privind disponibilitatea, daca sunt locuri disponibile:
– veti primi un formular ce trebuie completat cat mai detaliat
– dupa analiza formularului fie va vom transmite acceptul, caz in care veti face plata avansului 50% pentru confirmarea rezervarii; fie va vom explica de ce nu va putem primi in cadrul programului nostru.

Detalii program
Acest program de detoxifiere este gandit pentru persoanele fara boli cronice. Participantii au placerea de a urma un program de detoxifiere dar si bucuria de a explora minunatiile zonei. Curatarea corpului facandu-se lin si treptat veti avea suficienta energie sa explorati imprejurimile prin plimbari, drumetii sau iesiri cu bicicleta. Extrem de importante sunt discutiile ce au rolul de a explica concret anatomia si fiziologia corpului uman, cum are loc acest minunat proces de auto-curatare si, mai ales, cum sa ne ocupam mai departe de minunatul nostru corp pentru a functiona la capacitate maxima. Pe tot parcursul programului de detoxifiere veti fi ajutati sa intelegeti starile si procesele prin care treceti, utilitatea lor si sa va formati o rutina corecta pe care apoi sa o puteti continua acasa. [VEZI DETALII]