MODUL PLASMATIC
REFACERE CELULARA LA NIVEL ADN - Relaxare mentala.
DEZVOLTARE PERSONALA - Incarcare energetica

Fiind un Centru de Detoxifiere si Nutritie Holistica avem intotdeauna dorinta de a avea cele mai simple si mai naturale metode de obtinerea sanatatii. MODULUL PLASMATIC este o metoda inovatoare, avand la baza ample studii stiintifice, fiind total neinvaziva si cu rezulatate notabile pentru o serie de dezechilibre, ceea ce ne face sa o recomandam cu incredere celor ce doresc sa faca pasi siguri in recapatarea echilibrului biologic.

Tarife
1 Sedinta – 150 lei
Pachet 3 Sedinte – 400 lei
Pachet 5 Sedinte – 600 lei
Pachet 10 Sedinte – 1000 lei

Fiecare sedinta dureaza 70 de minute. Preturile pachetelor sunt valabile in functie de numarul sedintelor efectuate. Pachetele pot fi achizitionate individual sau de un grup de persoane, iar valabilitatea lor este de maxim 6 luni.

Contraindicatii: cancer de orice tip, boli psihice de orice tip, implant de stimulator cardiac

Program: 9:00 – 20:00 Luni – Duminica, numai cu programare!

Locatie: Centrul de Nutritie Holistica si Colonhidroterapie Copacul Vietii oras Sibiu, Aleea Tesatorilor nr. 1, Bl. 1, Sc. B, parter, apartament 13, interfon 13, SIBIU

Cum se desfasoara o sedinta de terapie in Modulul Plasmatic?

Pregatirea pentru aceasta terapie va incepe in ziua programarii cand va rugam sa va ajutati corpul printr-o dieta usoara ce nu va cuprinde decat fructe, legume, cereale si nuci, proaspete, fierte sau coapte. Inainte de procedura cu doua ore va rugam sa nu mancati, insa nu uitati sa va hidratati. Nu consumati bauturi alcoolice cu 12 ore inainte si dupa terapie.

Prima sedinta va impune o discutie cu terapeutul si completarea unei fise, de aceea este indicat sa va alocati jumatate de ora in plus.

Procedura propriu-zisa presupune asezarea persoanei pe un scaun din interiorul Modulului Plasmatic si urmarea unor instructiuni simple. In interiorul modulului se va sta 50 de minute. Nu este necesar sa va dezbracati dar va recomandam sa nu veniti cu bijuterii. In modul nu se intra nici cu telefon mobil sau alte dispozitive electronice.

Recomandarea pentru numarul optim de sedinte se va face dupa prima sedinta si dupa ce se va vedea situatia pacientului.

TEHNOLOGIA MODULULUI PLASMATIC

Inainte de a prezenta modulul plasmatic, dorim sa facem o scurta prezentare a tehnologiei plasmatice. Bazele tehnologiei plasmatice au fost puse de catre inginerul si fizicianul iranian Mehran Tavakoli Keshe. Tehnologia este bazata pe modelul functionarii tuturor structurilor din Univers (atomi, planete, stele, galaxii, etc.). In prezent umanitatea trece printr-un proces de transformare si schimbare accelerat. Acest lucru este vizibil la toate nivelele: evolutiv, tehnologic, social, politic, economic, climatic. Modalitatile de functionare a societatii umane la nivelele respective au ajuns intr-un punct critic. Este timpul si locul ca oamenii sa inteleaga ca tehnologiile conventionale sunt actualmente nefolositoare, daunatoare si cauzeaza poluarea planetei si a tuturor fiintelor.

Stiinta conventionala a decretat ca ce nu putem masura nu exista, ceea ce duce la o separare intre stiinta si spiritualitate, dar noua tehnologie plasmatica combina ambele lumi. Ea furnizeaza solutii la problemele globale majore, revolutionand agricultura, sanatatea, energia, transporturile, materialele, imbunatatind modurile de viata si de folosire a reurselor sub toate aspectele vietii pe Pamant.

Plasma este cea de-a patra stare de agregare a materiei, celelalte trei fiind starea solida, lichida si cea gazoasa. Este starea principala a materiei din care sunt construite stelele, ceea ce inseamna ca aceasta este starea preponderenta a materiei din intregul Univers. Plasma este un continut de campuri care acumuleaza si creeaza materie. Oamenii si toate organismele vii de pe Pamant absorb campurile pe care le pot utiliza si emit campurile de care nu au nevoie.Orice entitate din Univers, fie ea un atom, o planeta, o stea sau o galaxie, are gravitatie si un camp magnetic. Acestea doua, gravitatia si magnetismul, formeaza un sistem unitar. Gravitatia este atractia, iar magnetismul este repulsia. Intregul Univers este alcatuit din campuri magnetice si gravitationale, inclusiv emotiile noastre. Multe studii au demonstrat ca emotiile sunt cauza tuturor bolilor, iar aceasta este o tehnologie care echilibreaza emotiile, sufletul si corpul, procesand radacinile bolilor.

Tehnologia plasmatica ofera metode simple, materiale si produse de sanatate eficiente care functioneaza pe diferite nivele ale campurilor pentru a restabili echilibrul electromagnetic al corpului. Nu este un proces de vindecare, ci de transformare pentru aducerea corpului intr-o stare de echilibru pentru ca boala sa nu mai poata exista. Se obtine un echilibru emotional si ca urmare un echilibru fizic complet. Elementele de baza cu care se lucreaza in cadrul tehnologiei sunt nanomaterialele si plasma lichida, din care rezulta campurile plasmatice (denumite si magrav) Unul dintre cele mai complexe produse plasmatice pentru sanatate este MODULUL PLASMATIC.
Sunt realizate din combinatii de campuri magnetice plasmatice care formeaza structura atomilor de hidrogen, oxigen, carbon si azot implicați în legături numite aminoacizii. Fiecare celula a corpului nostru contine aminoacizi, iar 3/4 din masa solida a corpului este alcatuita din celule proteice care la randul lor sunt constituite din aminoacizi. In evolutia fiintei umane sufletul are un rol primordial in comunicarea cu Universul. Este datoria omului sa-si eleveze sufletul prin propria lui intelegere, iar stiinta plasmatica intervine si sustine acest proces.

Energia absorbita din Univers de catre dimensiunea fizica a creierului, prin care si trece, se transfera in sufletul omului intr-un mod magnetic, in timp ce gravitationalul sufletului absoarbe ce i se da. Dar in acelasi timp, primeste un spectru complet de energii, deoarece fiecare parte a creierului alimenteaza sufletul, conform structurii acestuia. Odata ce sufletul interactioneaza cu corpul fizic, ceea ce-i lipseste sufletului se finalizeaza ca si boala. Creierul functioneaza ca un camp gravitational care absoarbe din univers campuri si le transmite sufletului apoi sufletul transfera ceea ce primeste in corpul fizic. El este primul punct de interactiune intre suflet si corpul fizic, fiind in acelasi timp si un transformator: transfera energia in diferite puncte sau sectiuni care au de-a face cu emotiile. Dupa utilizarea modululu plasmatic se inregistreaza schimbari in tiparele emotionale, dupa care au loc schimbari in corpul fizic. Frecventele plasmatice alcatuite vor sustine evolutia sufletului si-l vor ajuta sa iasa din sufocarea stresului social provocat de propriile reactii si sa duca o viata optimista.

Modulul Plasmatic este un dispozitiv alcatuit din materiale nano si apa plasmatica conectate in modul specific unui dispozitiv de sanatate. Plasma care curge in acest dispozitiv patrunde si trece prin corpul uman aflat in interiorul dispozitivului. Avantajul acestui sistem este ca, chiar daca doar o anumita parte a corpului este afectata, intreg corpul este invaluit de plasma. Volumul mare de plasma existent in interiorul modulului plasmatic produce o regenerare si reinnoire uimitoare a celulelor, ajutandu-le sa revina la starea lor originara de perfectiune si comunicare armonioasa intre ele. Este un sistem holistic care foloseste apa plasmatica de Cu, Zn si Fe si altele pentru a procesa emotiile, creierul si corpul, emotia fiind cauza principala a tuturor bolilor. Cand se foloseste modulul, apar schimbari in tiparul emotional, dupa care urmeaza schimbari in corpul fizic. Ceea ce inseamna ca pacientul poate dobandi echilibrul emotional si fizic pe termen lung.
Prin folosirea produselor plasmatice (comprese, unguente, pix de sanatate, pulverizatoare, etc) putem concentra campurile plasmatice acolo unde este mai multa nevoie de ele. Plasma este cunoscută ca cea de-a 4-a stare a materiei sau Plasma este prima stare a materiei din energie. E un fel de interfață între materie și energie. Noi o numim Punte între materie și conștiință.Plasma este o energie care are un câmp nepolarizat creat prin câmpuri magnetice și gravitaționale, care creează un câmp torus care este un câmp deschis – un câmp de creație. GANS (gazul nano) este o moleculă modificată care are proprietăți îmbunătățite. Ea dă în mod constant energie / radiații / câmpuri. Energia dinplasmă pentru mine este un câmp de energie pe care apa îlstochează, datorită capacității de memorie a acestuia. Sau energia care este amplificată / radiată prin bobine.

Acest Modul Plasmatic este realizat cu diferite tipuri de bobine Magrav, toate utilizand tehnologia Keshe, cu bobine interioare și exterioare, fara a fi aplicat nici un fel de curent electric. Bobinele generează câmpuri de plasmă liberă între ele. Spectrul frecvențelor plasmatice întâlnite va acționa asupra corpului fizic, emoțional, mental și al celorlalte campuri superioare fine ale persoanei și va ajuta la echilibrarea și corectarea oricăror abateri pentru a recrea o stare de incarcare energetica completa și un echilibru sănătos, restabilind distribuția completă si corecta a încărcăturii energetice și comprimarea ei în celule, organe și intreg organismul. Frecventele plasmatice alcatuite vor sustine evolutia sufletului si-l vor ajuta sa iasa din sufocarea stresului social provocat de propriile reactii si sa duca o viata optimista. Campurile magnetice si gravitationale ale modulului plasmatic se vor genera continuu pentru cateva sute de ani.

Care sunt beneficiile terapiei in Modulul Plasmatic?

– se regenereaza si se reface campul electromagnetic al corpului (cancerul, diabetul, discopatiile, etc. nu pot coexista intr-un organism care are campul electromagnetic echilibrat la nivel optim)
– se elimina toxinele din organism
– creste concentratia de apa in celule
– se echilibreaza tensiunea arteriala
– se accelereaza procesele de vindecare a bolilor (cronice si acute)
– creste vitalitatea
– se intareste sistemul imunitar
– se reduce stresul, prin relaxarea si calmarea mintii
– corpul intinereste si se purifica prin conectarea mintii constiente cu subconstientul
– somnul devine mai profund si revigorant
– creste creativitatea si se imbunatateste capacitatea de a gasi solutii
– se dezvolta atentia, ceea ce duce la realizarea cu mai multa usurinta a obiectivelor zilnice
– se dezvolta capacitatile senzoriale si extrasenzoriale ale mintii si sufletului
– se purifica mediul inconjurator si se creeaza protectie impotriva radiatiilor solare si nucleare
– se dobandeste o minte echilibrata intr-un corp sanatos
– nu are efecte colaterale!

Centrul Copacul Vietii este specializat in detoxifiere si nutritie concepand de-a lungul timpului diverse programe ce ne-au incurajat prin rezultatele lor extraordinare. Oamenii au experimentat reechilibrarea foarte puternică după doar câteva sesiuni de 60 de minute, inclusiv ajutând organismul să proceseze pe deplin condițiile unor dezechilibre majore, considerate in medicina alopata ca boli incurabile.

Agenții patogeni si bolile nu pot coexista într-un organism care a avut armonia naturala și densitățile încărcăturii bioenergetice restaurate la niveluri optime. Ca și în cazul oricărui sistem de echilibrare care utilizează plasmele, oamenii experimentează vindecarea la nivel emoțional și superior, aceasta permițând ca evoluția personală să apară în același timp cu simpla ușurare a simptomelor fizice. Din moment ce boala provine din dizarmonia din corpurile emoționale, mentale sau superioare, atunci vedem că, chiar și cauzele acestea sunt, de obicei, rezolvate. Formele de undă coerente și distribuția încărcării sunt fractale și astfel efectele sunt comprimate chiar prin sistemul biologic.

Noi experimentăm viața ca o reflectare a frecvenței noastre naturale și a stării noastre de ființă. Cand acestea sunt modificate și echilibrate prin expunerea la câmpurile plasmatice, oamenii găsesc că și circumstanțele și relațiile lor se îmbunătățesc .Aceasta este, probabil, cea mai semnificativă experiență pe care o putem avea. Învățăm ce înseamnă să fim creatori ai realității noastre și cum să fim cei mai buni administratori ai sai.

Întrebări frecvente referitor la terapia im Modulul Plasmatic

Există efecte secundare?

Nu există efecte secundare negative cunoscute. Intrucat fiecare persoana este un Univers in sine si modul in care va face pasii catre reechilibrare este cat se poate de personal. Este foarte important sa va urmati indemnul inimii in acest caz si sa faceti cate terapii simtiti ca va sunt necesare.

Tehnologia plasmatica lucraza direct cu structura plasmatica si anatomica a corpului uman si ii arata cum sa se intoarca la starea lui originara de sanatate si perfectiune. Celulele umane sunt realizate din combinatii de campuri magnetice plasmatice.

PRODUSE PLASMATICE

1. Sticluta cu Plasma

Sticluta cu Plasma este obtinuta prin tehnologia plasmatica, folosind elemente precum Cu, Zn si Fe, plante si minerale. Apa plasmatica aducatoare de sanatate si echilibru in organismele noastre, a fost ravnita de civilizatiile stravechi si constituie un mister provocator chiar si pentru savantii zilelor noastre. Unele tipuri de ape nu au parametrii necesari pentru a oferi organismului mineralele, energiile vitale si alte elemente importante. Acest lucru l-a determinat pe om sa cerceteze si sa creeze prin diverse tehnologii diferite tipuri de ape pentru problemele de sanatate ale omenirii.

Apa plasmatica sustine functiile celulelor (reproducere, hranire, eliminarea toxinelor) sa functioneze la parametrii optimi si sa faciliteze armonizarea si rearanjarea structurii energetice si emotionale a celulelor, o resetare a organismului nostru. Odata ce plasma este creata, informatia rezultata este transferata in apa pe care o purifica, o incarca cu energie, ioni negativi si ii regleaza PH-ul.

Utilizare: puneti sticluta cu plasma intr-un recipient de sticla de maxim 2 litri si lasati-o sa lucreze 2 ore; pastrati intotdeuna sticluta cu plasma acoperita cu apa, minim 5 cm, dupa care reumpleti si asteptati 30 minute inainte sa beti din nou; beti dimineata minim 300 ml de apa plasmatica pe stomacul gol, asteptati 30 minute inainte sa va spalati pe dinti sau sa mancati/beti; consumati apa plasmatica pe tot parcursul zilei; este posibil sa observati schimbari la digestie sau/si nevoile alimentare pana la echilibrarea organismului.

Indicatii: protejeaza corpul impotriva radiatiilor nucleare si solare; creste PH-ul organismului; intareste sistemul imunitar; imbunatateste functia digestiva si regleaza metabolismul; elimina substantele toxice din organism; hidrateaza corpul.

Important: Nu deschideti sticluta cu plasma, ea ramane inchisa in recipientul de apa. Din momentul in care intrati in contact cu sticluta, aceasta este doar pentru uzul personal sau al familiei.

2. Unguent Plasmatic

Unguentul Plasmatic este obtinut prin tehnologia plasmatica, avand in compozitie plasma de Cu, Zn si Fe, ceara de albine 100% naturala si uleiuri presate la rece (cocos, floarea soarelui si masline). Folosirea lui zilnica echilibreaza campul electromagnetic al corpului prin actiunea plasmei si a celorlalte elemente componente.

Utilizare: aplicat pe zonele dureroase, cu miscari circulare, o data sau de doua ori pe zi pana la disparitia simptomelor; aplicat dupa dus pentru hidratarea in prufunzime a pielii.

Indicatii: dureri musculare si articulare, arsuri, cicatrici, rani, infectii ale pielii, escare si bataturi, intepaturi de insecte.

3. Pasta de Dinti Plasmatica

Pasta de Dinti Plasmatica este obtinuta prin tehnologia plasmatica, avand in compozitie plasma de Cu, Zn si Fe, argila, zeolit si uleiuri esentiale. Ofera beneficii uimitoare in prevenirea si indepartarea cariilor si a aparitiei petelor.

Utilizare: spalati-va pe dinti zilnic sau de cate ori este nevoie; puteti masa gingiile sau dintii cu probleme; diluati putina pasta cu apa pentru a face gargara.

Indicatii: carii, gingivite, tartru, respiratie urat mirositoare, eroziune dentara.

4. Picaturi pentru Ochi

Picaturile pentru Ochi contin apa plasmatica a urmatoarelor elemente: CO2, CuO, CH3. Aceasta apa plasmatica echilibreaza campul electro-magnetic din jurul ochilor, regenereaza tesuturile si intareste muschii (ochiul are muschi care il protejeaza si muschi care realizeaza focalizarea).

Utilizare: in primele zece zile, extern (in jurul ochilorsi chiar si pe fata); dupa zece zile direct in ochi 2/3 picaturi; vederea dumneavoastra poate fi neclara timp de 10-30 minute dupa aplicare (la citit); picaturile excesive din jurul ochilor trebuie masate pentru a fi absorbite de celulele epidermice; pot fi folosite si ca picaturi pentru urechi; rezultatele se pot vedea dupa folosirea continua timp de cel putin 3 luni. In acelasi timp cu aplicarea picaturilor este important sa ganditi pozitiv si sa vreti sa vedeti realitatea si frumusetea vietii pe Pamant.

Indicatii: scaderea acuitatii vizuale, ochi iritati si uscati. Nu exista contraindicatii.

5. Pulverizator Apa Plasmatica

Apa plasmatica aducatoare de sanatate si echilibru in organismele noastre, a fost ravnită de civilizatiile stravechi si constituie un mister provocator chiar si pentru savantii zilelor noastre. Apa plasmatica face ca functiile celulei în special cea de eliminare a toxinelor, sa functioneze la parametrii optimi, dar si de armonizare si rearanjarea structurii energetice si emotionale a celulelor organismului nostru, o resetare a intregului sistem. Pulverizatorul contine apa plasmatica obtinuta prin tehnologia plasmatica a urmatoarelor elemente: Cu, Zn si Fe.

Utilizare externa: pentru ten: hidratarea, revitalizarea, reimprospatarea si intinerirea pielii; lotiune dupa barbierit: atenueaza imediat taieturile si relaxeaza pielea; pentru par: imbunatateste sanatatea scalpului, sustine cresterea parului, confera stralucire; pentru intepaturi de albine/insecte. Se pulverizeaza de 4-5 ori pe zona dorita/necesara.

Indicatii: indeparteaza imediat durerea aplicata in jurul zonei afectate/rana sau fractura; hidratarea, revitalizarea, reimprospatarea si intinerirea pielii.

Contraindicatii: nu se aplica direct pe rana deschisa.

6. Set Comprese Plasmatice

Compresa plasmatica este obtinuta prin tehnologia plasmatica, folosind informatia din diferite metale (Cu, Zn, Fe). Plasma utilizata absoarbe campurile gravitationale si magnetice din mediu si interfereaza cu campul electromagnetic al corpului si al spiritului, echilibrandu-l. Se foloseste local si ajuta la tratarea afectiunilor fizice.

Utilizare: va gasiti o pozitie comoda si aplicati compresa direct pe piele in zona dureroasa a corpului si o mentineti timp de 1-2 ore/ 2 ori pe zi; se aplica o compresa in fata si in spatele zonei afectate a corpului.

Indicatii: boli reumatice (acute sau cronice); dureri abdominale; dureri menstruale; traumatisme minore;

Important: Compresa trebuie sa ramana in ambalaj! Daca observati ca se usuca, deschideti usor ambalajul si umeziti cu putina apa. Apoi inchideti la loc ambalajul.

7. Cataplasme de Argila Plasmatica

Cataplasmele cu argila plasmatica sunt obtinute prin tehnologia plasmatica, avand in compozitie plasma de Cu, Zn si Fe., argila si apa plasmatica. Cataplasmele pot fi aplicate pe orice zona a corpului, iar durata aplicarii difera in functie de afectiune. Pentru inflamatii, abcese circa o ora, iar pentru afectiuni mai putin grave, se poate lasa si peste noapte. Dupa ce simtiti ca argila nu mai este lipita, si se desprinde singura dupa piele, se poate uda cu un pulverizator de apa plasmatica sau se va indeparta.

Utilizare: masti cosmetice pentru fata si par; afectiuni ale: ochilor, pleoapelor (ochi inlacrimati, conjunctivite, blefarite, cataracte); nasului,meatusurilor nazale, sinusurilor (sinuzite frontale, nazale, etmoidale, epistaxis, anoxii etc); gurii (gingivite, afte bucale, paradontoze, periodontite, dureri de dinti), ale stomacului si duodenului (gastrite, ulcere, bulburi spastice, gastroduodenite, ulcere gastroduodenale, hematemeze); ficat, vezica biliara (ictere, hepatite, ciroze, colecistite, calculi biliari ); parazitoze intestinale, colite, melene, colpite, rectite, hemoroizi; infectii urinare, litiaze urinare, nefrite, vaginite; afectiui ale prostatei ( inflamatii, adenoame etc); dureri articulare; plagi (infectate sau cangrenoase ); infectii ale pielii, dermatite, dermatoze, cuperoze; boli terminale, reglarea tensiunii arteriale, drenare, detoxifiere, remineralizare.

Important: inainte de a aplica o cataplasma pe zona bolnava, puneti de doua-trei ori cate o cataplasma pe zona intestinelor pentru a ajuta la o eliminare masiva de toxine din aceasta zona pentru a nu se face transportul toxinelor catre zona afectata. Asigurati-va ca au trecut minim doua ore de la ultima masa inainte de a aplica cataplasmele!

8. Zeolit

Zeolitul este un mineral microporos, aluminosciliat cu putere mare de absorbtie. Datorita capacitatii mari de absorbtie si schimbului de ioni, zeolitul ataseaza ioni incarcati pozitiv de metale grele, toxine si alte chimicale periculoase care sunt ingerate prin mancare si bautura. Dupa ingerare, zeolitul ramane inert, nu interactioneaza cu mancarea, fluidele organismului si nu este absorbit in corp, avand efect asupra tractului digestiv.

Indicatii: detoxifiere (metale grele, micotoxine/mucegaiuri, pesticide, radiatii solare/nucleare, etc); ajuta la digestie, diaree, infectie intestinala, gastrite; ajuta in afectiuni ale pielii (rani, arsuri, sangerari, etc.); antiacid (echilibreaza PH-ul acido-bazic), regleaza metabolismul intestinal; antiviral, antioxidant, antibacterian si imunostimulator; opreste paradontoza, ajuta in cazurile de infertilitate la barbat, guta, autism, hepatite; elimina substantele cu efect cancerigen; ajuta in terapiile antitumorale, reduce efectele chimio/radio-terapiei.

Contraindicatii: Zeolitul nu este indicat in cazul tratamentelor pe baza de litiu si alte metale, deoarece acesta le va elimina din organisminainte ca ele sa-si faca efectul. In cazul persoanelor bolnave de cancer, se va folosi dupa tratamentul cu citostatice pentru a nu le afecta eficienta. In cazul supraincarcarii organismului cu toxine, pot aparea greturi, dureri de cap, ameteala datorate procesului de detoxifiere. Pentru evitarea acestor reactii, se poate micsora doza pana dispar simptomele, dupa care se reia doza recomandata. Administrare: 2g de zeolit pudra (aproximativ 1/2 lingurita), 1-3 ori pe zi, amestecate intr-un pahar cu apa; se recomanda 2 litri de apa de zeolit pe zi; este recomandata o cura de 4 luni cu o pauza de 1 luna apoi se reia o noua cura de 4 luni.

Important:

Zeolitul intareste psihicul, curata aura energetica, creste nivelul energetic si ajuta in evolutia spirituala.

Fie ca toate fiintele Universului
(cuvantatoare si necuvantatoare) sa fie fericite, sa scape de suferinta lor
si sa creasca in evolutie!