CENTRU TERAPII HOLISTICE
COPACUL VIETII SIBIU

Contact

0737097576
0722277430
mirelacamelialazarescu@gmail.com

Adresa

oras Sibiu, Aleea Tesatorilor nr. 1, Bl. 1, Sc. B, parter, apartament 13, interfon 13, SIBIU

Program

9:00 – 20:00 Luni – Duminica
numai cu programare prealabila

Centrul Copacul Vietii si-a deschis portile si in orasul Sibiu pentru a raspunde numeroaselor cereri pentru programe de detoxifiere a celor ce nu au timp sa ia o pauza de la munca, dar totusi doresc sa se ocupe de propria sanatate. Serviciile pe care le punem la dispozitie aici sunt gandite pentru a oferi solutii rapide si complete fie ca este vorba de o zi de rasfat si relaxare, fie ca este vorba de un tratament pentru o perioada mai lunga. Modul nostru de abordare a dezechilibrelor ce permit instalarea bolii este unul holistic, iar cea mai buna metoda de tratament inseamna o evaluare corecta a starii fizice si emotionale a persoanei, prescrierea unui protocol usor de inteles si de urmat, si punerea la dispozitie a terapiilor necesare pentru obtinerea starii de sanatate. Nu reprezentam nici o firma si nu facem reclama de produse, insa produsele sau firmele cu care colaboram de mult timp si si-au dovedit eficacitatea vor fi pe lista noastra de recomandari.

Bucura-te de Programele Copacul Vietii si in orasul Sibiu!

Va asteptam din toata/e tara/tarile sa va bucurati de ospitalitatea orasului Sibiu dar si de programe de detoxifiere de cea mai buna calitate si unice in lume prin complexitatea si noutatea terapiilor holistice folosite.
Cazarea se poate face intr-una din locatiile cu care colaboram si se afla in imediata apropiere a Centrului de Terapii Holistice Sibiu. Intra pe Unde ne cazam?

Astfel veti avea o parte din zi ocupata cu procedurile terapeutice din programele de detoxifiere, iar restul zilei liber pentru plimbari intr-n oras plin de repere istorice, frumusete, cultura si arta.

COLONOHIDROTERAPIE

Curatare si intinerire celulara SLABIRE piele curata ELIMINARE CELULITA destresare DETOXIFIERE

Fiind un Centru de Detoxifiere si Nutritie Holistica avem intotdeauna dorinta de a avea cele mai simple si mai naturale metode de curatare ale corpului si de obtinere a sanatatii. Colonhidroterapia este o metoda blanda si cu rezulatate notabile pentru o serie de afectiuni ceea ce ne face sa o recomandam cu incredere celor ce doresc sa faca pasi siguri in recapatarea sanatatii.
*Contraindicatii: femei insarcinate, cancer de colon, operatii pe colon

Tarife

1 Sedinta – 250 lei
Pachet 3 Sedinte – 600 lei
Pachet 5 Sedinte – 900 lei
Pachet 7 Sedinte – 1200 lei
Pachet 10 Sedinte – 1500 lei

*Fiecare sedinta dureaza intre 40 – 60 de minute, include masaj abdominal, complex de minerale si probiotice raw/ vegane/ lacto-vegetariene.
*Preturile pachetelor sunt valabile doar cu plata in avans. Pachetele pot fi achizitionate individual sau de un grup de persoane, iar valabilitatea lor este de 12 luni de la data primei sedinte.

SEDINTE DE NUTRITIE; PROTOCOL TRATAMENTE HOLISTICE

Boala este doar un dezechilibru in corpurile noastre; atat in cel fizic, cat si in cel mental si emotional. Iar tratamentul impune o evaluare holistica, determinarea cauzei si apoi rezolvarea acesteia. Uneori nu tratamentul simptomatic este necesar, ci doar cel emotional. Simptomele ne avertizeaza, sunt semnalul de alarma pe care-l trage corpul pentru a ne trezi. Iar noi trebuie sa ne ascultam corpul in intregul lui. Iar metoda de tratament aleasa trebuie sa o simtim ca ne este buna, ca o intelegem si acceptam, doar asa isi va dovedi eficacitatea.
Fie ca doriti sa va schimbati stilul de viata cu unul mai sanatos sau aveti deja dezechilibre ce necesita o terapie, noi va putem consilia oferindu-va evaluari ale starii de sanatate, protocoluri.

Sedinta consiliere nutritie 60 minute – 100 lei/sedinta

Sedintele de consiliere nutritionala presupun oferirea de sfaturi generale legate de nutritie sau discutia pe un subiect anume din sfera nutritiei si bolilor de nutritie.
*Sedintele de consiliere in nutritie se pot face si on-line sau la telefon. Pentru acestea plata se face in cont, iar programarea este necesara.

Cum se desfasoara?

Se face o programare. Consultatia este o discutie pe baza subiectelor dorite de dumneavoastra. Sunt sfaturi general valabile, nu personalizate, intrucat nu include nicio metoda de evaluare a starii dumneavoastra actuale. Nu se ofera protocol de tratament sau alte detalii tiparite, insa va puteti lua notite.

Protocol “Nutritie Holistica” personalizat – 500 lei / protocol

Suntem fiinte unice, cu trairi emotionale intense si sisteme de referinta proprii. Indiferent cat vom cauta metoda perfecta pentru dezechilibrele noastre nu o vom gasi aplicand metode generale. Ceea ce trebuie sa folosim este o metoda care pune accent pe necesitatile noastre, pe stilul nostru de viata, care este raportat la tipul constitutional propriu si este perfect adaptat profilului nostru emotional. In urma unei evaluari ayurvedice, iridologice si scanarii ZYTO Balance, va vom face Protocolul “Nutritie Holistica”. Acesta va va fi ghidul personal de nutritie si stil de viata sanatos, perfect adaptat si care va avea raspunsuri pentru dumneavoastra de cate ori veti simti ca sunteti in dezechilibru.

Cum se desfasoara?

Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru efectuarea evaluarii. In maxim 5 zile primiti rezultatele pe e-mail. Veti primi analiza iridologica detaliata cu suplimente, terapii si stil de viata recomandat pentru dezechilibrele gasite; raportul scanarii Zyto si Tipul constitutional impreuna cu stilul de Viata Holistic. Dupa primirea acestora pe e-mail, se face o alta programare. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru a detalia anumite informatii si eventualele nelamuriri.

Evaluare Rapida “Nutritie Holistica” personalizat – 300 lei / protocol

Intrucat anumite servicii oferite de Centrul de Terapii Holistice Copacul Vietii necesita personalizare, oferim aceasta varianta rapida de evaluare. Aceasta presupune stabilirea Tipului constitutional in baza analizei ayurvedice, Stabilirea principalelor tipare mostenite in urma analizei iridologice si stare dumneavoastra actuala si necesitatile imediate in urma scanarii Zyto.

Cum se desfasoara?

Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru efectuarea evaluarii. In maxim 2 zile primiti rezultatele pe e-mail. Veti primi o analiza iridologica succinta, recomandarile principale in urma scanarii Zyto si Tipul constitutional impreuna cu stilul de Viata Holistic. In baza acestor rezultate noi va putem personaliza serviile solicitate initial.

Protocol naturopat – 100 lei/protocol

Natura ne ofera posibilitatea de a ne recapata sanatatea prin multitudinea de plante medicinale ce ne-o ofera. Astfel ca va putem oferi varianta de suplimente nutritive organice si amestecuri de plante pentru a trata dezechilibrele cu care va confruntati. Nu este varianta preferata de noi intrucat nu sunt folosite terapii alternative complementare iar componenta emotionala este complet exclusa.

Cum se desfasoara?

Ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail. Ne dati detaliile privind dezechilibrul pentru care doriti protocolul. Informatiile primiteau caracter general, intrucat nu include nicio metoda de evaluare a starii dumneavoastra actuale. Protocolul include strict informatii despre suplimentele naturale ce trebuie utilizate, anumite terapii recomandate si informatii legate de dieta recomandata in dezechilibrul abordat.

Protocol holistic naturopat – 500 lei/protocol

Fiecare boala se poate trata prin intelegerea ei la nivel emotional si prin sustinerea corpului cu ajutorul terapiilor naturiste. De aceea abordarea noastra asupra dezechilibrelor ce se transforma in boli fizice este una holistica ce aduce impreuna terapiile complementare ce se adreseaza atat mintii, cat si corpului, dar mai ales sufletului.

Cum se desfasoara?

Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru efectuarea evaluarii. Se foloseste evaluarea ayurvedica, iridologia si scanarea Zyto. In maxim 5 zile primiti protocolul holistic pe e-mail. Protocolul cuprinde detalierea modului de terapie, informatii privind dezechilibrul din punct de vedere fizic si emotional si stilul de viata recomandat pe perioada terapiei. Nu se ofera rezultate detaliate ale iridologiei, analizei ayurvedice sau scanarii Zyto. Acestea sunt necesare strict pentru a se putea face protocolul personalizat. Protocolul are in vedere strict dezechilibrul luat in discutie. Dupa primirea protocolului pe e-mail se face o alta programare. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru a detalia anumite informatii si eventualele nelamuriri.

CATERING SI ATELIERE DE NUTRITIE

Hrana vie, cruda, plina de vitamine, minerale si enzime, fitonutrienti de calitate, este baza regimurilor de detoxifiere marca Copacul Vietii. Pentru cei ce incep un program complex de detoxifiere punem la dispozitie si meniuri zilnice, complet personalizate, pentru a-i sustine si a le da un start sanatos. Majoritatea preparatelor folosesc ingrediente produse local, proaspete si pline de savoare.

Sucurile alcalinizante din fructe, legume, zarzavaturi, plante medicinale si super-alimente sunt perfuzii revitalizante pentru corp – minte – suflet. Ele stau la baza programelor de detoxifiere pentru o varietate de dezechilibre ce permit postul cu sucuri ca metoda de tratament.

Sustinem ateliere interactive pentru prepararea mancarurilor raw-vegane si/sau sucurilor pentru detoxifiere. Impreuna cu prietenii sau colegii poti invata cat de usor e sa fii sanatos doar urmand principiile stravechi si dand dovada de vointa. Aceste ateliere sunt extrem de interesante si atractive atat pentru persoanele cu un stil de viata activ cat si pentru copiii interesati sa manance sanatos. Astfel urmatorul team-building sau ziua de la Scoala Altfel poate sa fie cea mai sanatoasa si dulce alegere.

Meniu zilnic personalizat – dedicat persoanelor ce doresc sa primeasca un meniu raw/vegan 100% personalizat

Abonament:

14 zile – mic dejun si pranz 1120 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa); mic dejun, pranz si cina 1400 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa);
21 zile – mic dejun si pranz 1575 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa); mic dejun, pranz si cina 1995 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa);
28 zile – mic dejun si pranz 1960 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa); mic dejun, pranz si cina 2520 lei (livrare in orasul Sibiu inclusa)

Cum se desfasoara?

Ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail. Ne dati detaliile privind meniului dorit sau ne intalnim pentru a face o Evaluare Rapida Stilul Meu de Viata Sanatos (200 lei). Daca deja ai aceasta evaluare facuta la noi, sariti peste aceasta etapa. Noi va vom face o oferta de meniu pentru intreaga perioada si o vom trimite pe e-mail. Daca acceptati oferta, ne trimiteti doar detaliile privind livrare: ora, adresa si numarul de telefon. Plata se face in avans, in functie de abonamentul ales. Daca aveti perioade in care lipsiti din oras, va rugam sa anuntati cu minim 2 zile in avans, altfel zilele se scad din abonament.

Atelier nutritie & hrana vie – dedicat grupurilor de persoane ( maxim 10 persoane ) ce doresc sa primeasca informatii de nutritie pe diverse teme dar sa se si bucure de un meniu raw/veganpreparat pe loc si avand detaliata si tehnica de executie, iar fiecare participant va primi un meniu complet (supa, fel baza cu salata si desert ) – 120 minute – 800 lei

Atelier nutritie & detoxifiere & sucuri – dedicat grupurilor de persoane ( maxim 10 persoane ) ce doresc sa primeasca informatii de nutritie pe tema detoxifierii dar sa se si bucure de sucuri terapeutice, preparate pe loc si avand detaliata si tehnica de executie, iar fiecare participant va primi un meniu complet (6 sucuri x 250 ml ) 180 minute – 900 lei

Program Copacul Vietii Detox & Fresh Up

Durata si Tarif
14 zile – 2100 lei
21 zile – 3000 lei – 5% reducere
30 zile – 4000 lei – 11% reducere

Program de detoxifiere usor, rapid si delicios! Vezi detalii […]

Elongatie/ Masaj coloana vertebrala cu pietre de jad incalzite 60 minute - 100 lei sedinta

Acesta terapie este recomandata atat pentru relaxarea muschilor intervertebrali cat si pentru stimularea circulatiei in zona colanei vertebrale. Principiile care stau la baza acestui dispozitiv medical de termomasaj sunt principiile de presopunctură, masaj și chiropraxie. Aceste tehnici ajută la eliberarea tensiunii adunate, creșterea fluxului sangvin, a energiilor vitale, reducerea stresului și, în plus față de efectele benefice ale masajului convențional, se adaugă și efectul căldurii, care ajută corpul să se relaxeze și să se destindă. Masajul / elongația coloanei vertebrale cu pietre de jad incalzite, presopunctura si raze infrarosii, este inovatia inteligenta pentru tratarea numeroaselor afectiuni ale coloanei vertebrale si nu numai: cifoza, lordoza, scolioza, spondiloza, hernie de disc, eliminarea durerilor de la nivelul coloanei, durerilor de cap, insomniilor, durerilor musculare, relaxarea musculaturii in profunzime, reglarea circulatiei sangvine si a tensiunii arteriale, imbunatatirea calitatii somnului, imbunatatirea tranzitului intestinal (ameliorarea constipatiei), detoxifiere profunda, calmarea depresiilor, starilor de anxietate sau atacurilor de panica, etc.

Tarife

1 Sedinta 60 minute – 100 lei
Pachet 10 Sedinte – 950 lei
Pachet 20 Sedinte – 1850 lei
Pachet 30 Sedinte – 2700 lei

Modul Plasmatic

Cea mai simpla si eficienta metoda de reechilibrare energetica, regenerare si refacere a campului electromagnetic al corpului, relaxare si calmare a mintii, eliminare a toxinelor din organism, crestere a concentratiei de apa in celule, echilibrare a tensiunii arteriala, intarire a sistemului imunitar, dezvoltare a capacitatilor senzoriale si extrasenzoriale ale mintii si sufletului, redobandirea unei minti echilibrate intr-un corp sanatos.

Tarife

1 Sedinta – 100 lei
Pachet 3 Sedinte – 250 lei
Pachet 5 Sedinte – 350 lei
Pachet 10 Sedinte – 600 lei

Iridiologie

Iridologia implică examinarea irisului, adica a părții colorate a ochiului. Iridologul este interesat de culoarea și textura irisului și de toate semnele diferite prezente pe suprafața sa. Evaluarea iridologică permite stabilirea dezechilibrelor persoanei și tendințele sale față de anumite probleme de sănătate, precum și prezența și cantitatea de toxine acumulate în organism.
Iridologia este un instrument util pentru naturopat/iridololog, în special în elaborarea protocolului de terapie și în determinarea îngrijirilor care sunt cele mai potrivite pentru individ.

Iridiologie – fotografierea si examinararea irisului, discutie pe baza dezechilibrelor gasite, include o mapa cu analiza detaliata si recomandari – 10+60 min – 300 lei/sedinta

Cum se desfasoara?

Faceti o programare telefonica. Urmeaza o sedinta de 10 minute pentru realizarea fotografiei irisului. In maxim 5 zile primiti rezultatul analizei pe e-mail. Dupa primirea protocolului pe e-mail se face o alta programare. Urmeaza o sedinta de 60 minute pentru a detalia anumite informatii si eventualele nelamuriri.

Terapie auriculara

Terapia auriculara este o metoda neinvaziva de ameliorare a simptomelor asociate inflamatiilor de la nivelul sinusurilor, urechiilor si nasului. Printr-o procedura simpla si nedureroasa terapeutul pozitioneaza un con auricular in ureche, apoi acesta este aprins. Focul creaza o incalzire a zonei urechii, ceea ce duce la o crestere a fluxului sanguin dar si la inmuierea depunerilor, iar efectul de vacuum va antrena catre exterior o parte din secretiile existente dincolo de timpan. Aceasta metoda straveche de tratament reintra in atentia tuturor prin simplitatea si rapiditatea cu care rezolva de la simple raceli pana la otite, sinuzite si, chiar migrene.

Tarife
1 Sedinta 30 minute – 50 lei
Pachet 3 Sedinte – 170 lei
Pachet 5 Sedinte – 270 lei
Pachet 10 Sedinte – 500 lei

Programul "Copacul Vietii Detox & Relax" cu Mirela si Alexandru Lazarescu 7/10/14 zile
SUCURI + TERAPII DETOX HOLISTIC
Program de detoxifiere pentru persoane fara boli cronice

Acest program nu include cazarea. Aceasta este la libera dumneavoastra alegere. Va putem ajuta cu recomandari si tarifele speciale de cazare ale colaboratorilor nostri. Oferim transport gratuit pe raza municipiului Sibiu (de la locul cazarii la Cabinetul Copacul Vietii si retur).

Durata si tarif

7 zile – 3320 lei/persoana
10 zile – 4310 lei/persoana
14 zile – 6380 lei/persoana

Perioada: perioada este la libera dumneavoastra alegere insa va rugam sa verificati disponibilitatea.

Locatie: Centrul Nutritie Copacul Vietii, Sibiu

Acest program de detoxifiere este gandit pentru persoanele fara boli cronice. Participantii au placerea de a urma un program de detoxifiere dar si bucuria de a explora minunatiile zonei. Curatarea corpului facandu-se lin si treptat veti avea suficienta energie sa explorati imprejurimile prin plimbari, drumetii sau iesiri cu bicicleta. Extrem de importante sunt discutiile ce au rolul de a explica concret anatomia si fiziologia corpului uman, cum are loc acest minunat proces de auto-curatare si, mai ales, cum sa ne ocupam mai departe de minunatul nostru corp pentru a functiona la capacitate maxima. Pe tot parcursul programului de detoxifiere veti fi ajutati sa intelegeti starile si procesele prin care treceti, utilitatea lor si sa va formati o rutina corecta pe care apoi sa o puteti continua acasa.

* Programul de detoxifiere cuprinde:

Pachet cosmetice naturale vegane si produse de igiena incluse
Sesiuni private cu analize standard la sosire si plecare: verificare greutate, inaltime, tensiune, glicemie, acid uric si colesterol.
Consultatie Iridologie
Programul Copacul Vietii Detox & Fresh Up
Prezentarea procedurii de masaj limfatic si dus racoros pentru autoterapie zilnica cu bureti naturali din lufa.

Proceduri terapeutice: 4 ( sau 7 la programul de 14 zile) proceduri colonhidroterapie (cu masaj abdominal, minerale si probiotice), 8 (sau 14 la programul de 10 zile, sau 19 la programul de 14 zile) proceduri clisma terapeutica; 7 Sedinte ( sau 10 la programul de 10 zile, sau 14 la programul de 14 zile) Masaj / Elongatie coloana vertebrala / Termomasaj cu Pietre de Jad / Presopunctura 60 minute; 4 ( sau 7 la programul de 14 zile) sedinte Modul Plasmatic; 1 procedura eliminare pietre ficat si vezica biliara prin metoda dr. Moritz ( in functie de starea de sanatate a participantului); 1 procedura de curatare a limfei (doar la programul de 10 si 14 zile), 3 sedinte masaj limfatic (doar la programul de 10 si 14 zile).

La sfarsitul programului primiti o mapa ce contine: Rezultatele Consultatiei de Iridologie.

Pentru inscriere se urmeaza pasii:

– se trimite o cerere care sa contina data aleasa
– veti primi un raspuns privind disponibilitatea, daca sunt locuri disponibile:
– veti primi un formular ce trebuie completat cat mai detaliat
– dupa analiza formularului fie va vom transmite acceptul, caz in care veti face plata avansului 50% pentru confirmarea rezervarii; fie va vom explica de ce nu va putem primi in cadrul programului nostru.